ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sportiv a fost nevoit să își încheie cariera de fotbalist după ce medicii i-au îndepărtat un cheag de sânge de 2,5 metri. Potrivit raportului, "Medicii încă încearcă să își dea seama ce anume s-a întâmplat”, scrie Gateway Pundit.

"A început la 1 august", a declarat Maurine Clymer, mama tânărului. "Tatăl său l-a dus la urgență după ce avea dureri puternice la spate și la picioare".

Coechipierul băiatului a adăugat: "Am fost puțin confuz pentru că nu prea știam ce se întâmplă. Mi-a spus doar că nu se simțea bine".
 

Cu o seară înainte ca echipa sa să intre pe teren pentru primul antrenament de toamnă, băiatul a trebuit să fie dus de urgență la Spitalul de Copii din Toledo.

Plin de durere și nesiguranță, mama lui a primit vestea că avea cheaguri de sânge în picioare.

"Am fost foarte trist. Plângeam și eram supărat, pentru că am jucat fotbal toată viața mea și voiam doar să mă joc cu prietenii mei", a declarat juniorul.

2,5 metri de cheaguri de sânge au fost îndepărtate și, din cauza anticoagulantelor pe care trebuie să le ia acum, cariera de fotbalist a lui Clymer s-a încheiat. (VIDEO AICI)