Unul dintre cei mai vocali consilieri ai PNL, al cărui nume este vehiculat chiar pentru Primăria Capitalei, se plânge pe Facebook de mirosul de tămâie. Ciprian Ciucu o acuză pe Gabriela Firea și pe subalternii ei că dau cu tămâie în clădirea Consiliului General, în sălile grupurilor PNL și USR, înaintea fiecărei ședințe.

„Vă dau cuvântul meu de onoare...
 
În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.
 
Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului.

Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.

UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un „air refresher". Acum miroase a gumă Turbo'', a scris Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook.

În urmă cu un an, același consilier PNL se plângea de ”comportamentul religios” al primarului general al Capitalei. Ciucu o  acuza pe Gabriela Firea că a adus, în sediul primăriei, niște moaște la care toți angajații au fost chemați să se închine, susținând  că mulți au fost „revoltați” de această situație.  Tot pe Facebook, Ciucu scria:

„Momente stânjenitoare pentru majoritatea angajaților PMB. În această dimineață, între orele 8.30 și 10.00 salariații PMB au fost invitați la camera 104 (lângă cabinetul ei) să se închine unor moaște aduse special în acest scop, conform voinței primarului Capitalei. Mai mulți angajați ai PMB m-au contactat și s-au arătat revoltați de situația în care au fost puși”. 

Contactat de MEDIAFAX, viceprimarul Aurelian Bădulescu declara că informația „nu este adevărată”, refuzând să ofere alte declarații.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews