ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai vocali consilieri ai PNL, al cărui nume este vehiculat chiar pentru Primăria Capitalei, se plânge pe Facebook de mirosul de tămâie. Ciprian Ciucu o acuză pe Gabriela Firea și pe subalternii ei că dau cu tămâie în clădirea Consiliului General, în sălile grupurilor PNL și USR, înaintea fiecărei ședințe.

„Vă dau cuvântul meu de onoare...
 
În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.
 
Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului.

Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.

UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un „air refresher". Acum miroase a gumă Turbo'', a scris Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook.

În urmă cu un an, același consilier PNL se plângea de ”comportamentul religios” al primarului general al Capitalei. Ciucu o  acuza pe Gabriela Firea că a adus, în sediul primăriei, niște moaște la care toți angajații au fost chemați să se închine, susținând  că mulți au fost „revoltați” de această situație.  Tot pe Facebook, Ciucu scria:

„Momente stânjenitoare pentru majoritatea angajaților PMB. În această dimineață, între orele 8.30 și 10.00 salariații PMB au fost invitați la camera 104 (lângă cabinetul ei) să se închine unor moaște aduse special în acest scop, conform voinței primarului Capitalei. Mai mulți angajați ai PMB m-au contactat și s-au arătat revoltați de situația în care au fost puși”. 

Contactat de MEDIAFAX, viceprimarul Aurelian Bădulescu declara că informația „nu este adevărată”, refuzând să ofere alte declarații.