ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un diplomat german la Rio de Janeiro, Uwe Herbert Hahn, a fost arestat în legătură cu moartea așa-zisului său „soț” belgian, relatează ȘtiripeSurse. L-a omorât în bătaie, scrie DailyMail.

Uwe Herbert Hahn a declarat că „soțul” său, Walter Biot, a murit vineri când a căzut din apartamentul lor din cartierul Ipanema, fiind vorba de o moarte subită.

Dar poliția a arestat diplomatul, sub suspiciunea de crimă, după ce criminaliștii au găsit pete de sânge în apartament, iar autopsia corpului lui Biot a arătat multiple răni.

Televiziunile au arătat imagini când poliția l-a luat pe Hahn într-o mașină de poliție.

„Circumstanțele decesului sunt evidente. Ne-am dat seama că a fost vorba de o moarte violentă după urmele de răni în diferite părți ale corpului”, a declarat reporterilor anchetatorul de poliție Camila Lourenco.

Consulatul german din Rio nu a transmis până acum vreo reacție.

Hahn nu va primi imunitate diplomatică din cauza gravității acuzațiilor care i se aduc, a precizat presa locală, cityată de NY Post.