ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil s-a prăbușit la un Centru de Vaccinare Covid din Sectorul 5 al Capitalei. VIDEO:

Cea mai tristă filmare a zilei provine de la un Centru de Vaccinare din Sectorul 5 al Capitalei, unde un copil s-a prăbușit imediat după vaccin, potrivit unui clip devenit viral pe canalele Telegram din întreaga lume. Nu cunoaștem soarta copilului dar vom încerca să aflăm detalii în cursul zilei de luni.

Filmarea de la noi era succedată de una similară din Brazilia, în care un copil de 13 ani moare după vaccin, pe care am ales să nu o difuzăm din cauza dramatismului ei. Poate fi găsită pe internet.

Citiți Vaccinarea copiilor, contraindicată. Studiu al unor experți internaționali privind serurile cu ARN mesager, tradus de Dr Geanina Hagima de la organizația Medici pentru Respectarea Eticii Covid 

Utilizatorul român care a surprins imaginile de la Centrul de Vaccinare din Sectorul 5 al Bucureștiului a însoțit filmarea de textul „Să vă mai vaccinați copiii!”.

Citiți: ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor pentru COVID este un joc de noroc periculos! O Ruletă Rusească! Avertizări clare din partea oamenilor de știință din întreaga lume.