ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare video arată cum un antrenor de de culturism, în vârstă de 33 de ani, a suferit un atac de cord în timp ce stătea pe un scaun, potrivit Info Wars.

Filmarea din Ghaziabad, India, îl arată pe bărbatul în vârstă de 33 de ani, în timp ce își desfășoară sarcinile zilnice normale la biroul său de afaceri imobiliare, când se așează pe un scaun și pare că rămâne fără aer.

În imaginile de supraveghere se vede cum bărbatul se așează  înainte de a se prăbuși pe spate.

Înregistrarea video arată, de asemenea, cum trei bărbați îl transportă pe acesta pentru a-i oferi îngrijiri medicale.

"Ajutoarele sale l-au dus de urgență pe  la spitalul din apropiere, dar a murit pe drum", relatează NDTV.com. "El deținea o sală de sport în zona Shalimar Garden din Ghaziabad și obișnuia să facă exerciții fizice zilnic".

Vorbind pentru The Times of India, unul dintre prietenii lui  l-a descris ca fiind extrem de în formă.

"Medicii de la spital ne-au spus că a suferit un stop cardiac și a murit pe loc", a declarat un prieten pentru Times, adăugând: "Obișnuia să se antreneze în jur de trei-patru ore zilnic în sala de sport și câștigase mai multe medalii la concursuri de culturism."
 
VIDEO: