ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Clifton Oliver, celebru pentru rolurile sale din Regele Leu și Wicked, a murit la vârsta de 47 de ani, scrie Știripesurse.

Veteranul star de pe Broadway se lupta cu o boală îndelungată și a trăit într-un ospiciu până la moartea sa, miercuri, a dezvăluit familia sa, conform The Sun.

Sora regretatului actor, Roxy Hall, a povestit că acesta a fost spitalizat pentru o boală nedeclarată, dar prelungită, și că și-a petrecut ultimele șase săptămâni într-un ospiciu.

"Partenerul său, Richard, îi cânta cântecul Psalmul 23 în timp ce își dădea ultima suflare în această dimineață, la ora 3:20 AM.

"Avea un zâmbet superb pe fața lui frumoasă!!! A plecat învârtindu-se în viața de apoi, pregătit să își facă Marea Apariție ca vedetă a sărbătorii de revenire acasă!

"Inima mea este tristă și bucuroasă în același timp! Îmi va fi dor de el, dar în sfârșit este în pace", a continuat Hall.