ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul coodonator defensiv al echipei de fotbal american Minnesota Vikings, Adam Zimmer, a murit, la vârsta de 38 de ani, informează Western Journal.

Zimmer lucra ca și consultant pentru clubul Cincinnati Bengals în acest sezon. Înainte de asta, a fost antrenor asistent în NFL(Liga Națională de Fotbal) timp de 16 sezoane la New Orleans Saints, Kansas City Chiefs și Bengals.

Cel mai recent, el lucrase în staff-ul de antrenori al tatălui său, fostul antrenor principal de la Minnesota Vikings, Mike Zimmer, care a fost concediat la începutul acestui an după două sezoane pierdute cu Vikings.

"Organizația noastră a avut privilegiul de a cunoaște și de a lucra cu familia Zimmer timp de 15 ani", a declarat Mike Brown, proprietarul Bengals, într-un comunicat. "Avem cea mai mare considerație pentru Mike și Adam și suntem incredibil de întristați de această veste tragică. Mike și Adam au fost mai mult decât antrenori pentru noi - au fost prieteni. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia Zimmer în aceste momente".

"Aveam amintiri plăcute despre Adam din cei patru ani pe care i-a petrecut în organizația noastră ca antrenor asistent în perioada 2006-09, inclusiv ca membru al echipei noastre de antrenori din campionatul Super Bowl", au precizat Saints într-un comunicat. "Adam era bine informat, muncitor, apreciat de toți cei cu care a intrat în contact și entuziast. În timpul petrecut la Saints, el s-a transformat rapid într-un antrenor excelent".

Nu a fost comunicată cauza decesului sau alte detalii.

Mama lui Adam Zimmer, Vikki, a murit subit la vârsta de 50 de ani în 2009. CBS Sports a precizat că aceasta a murit "în mod neașteptat".

Sora lui Adam, Corri Zimmer White, a scris despre decesul fratelui ei într-o postare pe Instagram, spunând că și el a murit "atât de neașteptat".

"Nu-mi vine să cred că scriu asta. Mi-am pierdut ieri fratele mai mare", a scris ea. "Cel mai bun, mai dulce, iubitor de familie și obsedat de sport suflet care a existat vreodată. Am mai simțit o dată o astfel de durere, dar a trecut ceva timp și nu știam că sunt capabilă să simt din nou așa ceva. Inima mea este distrusă și mă doare atât de tare. Nu știu cum să jonglez cu faptul că sunt mama unor gemeni de un an și cu durerea pierderii fratelui meu atât de neașteptate. Sunt atât de pierdută, sunt atât de copleșită, am inima frântă.”