ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Istoria antreprenoriatului românesc e mai săracă: Fondatorul și coordonatorul platformei Business Days, Laszlo Pacso, a murit fulgerător, la doar 51 de ani, informează Bihorjust.

„De azi dimineață, Laszlo Pacso nu mai este printre noi. Laszlo a plecat fulgerător azi dimineață dintre noi, pentru a organiza (poate) ediția din ceruri a evenimentelor Business Days.
 
De azi, istoria antreprenoriatului românesc e mai săracă, iar Laszlo e acum parte a istoriei care s-a întâmplat deja…Mângâierea lui Dumnezeu peste prințesele lui, și peste familia lărgită. Mulțumesc, și mulțumim Laszlo Pacso”, a transmis Dacian Palladi, colaborator al celebrului dispărut.
 


„De Dumnezeu ne apropiem iubind, nu mergând sau trăind!  Prin tot ce a făcut Laszlo ne-a arătat cât de mult și-a iubit îngerul de fată, minunata soție Codruta Nicolescu-Pacso, pe noi toti pe care ne aducea împreună în Business Days și țara !

Dumnezeu sa te odihnească în pace și lumină!”, e doar unul dintre anunțurile șocante apărute pe pagina fondatorului Business Days, Laszlo Pacso, omul care a prilejuit orădenilor întâlniri esențiale cu invitați de top în cadrul acestui eveniment.

Laszlo a reușit să adune 450.000 de membrii în comunitatea Business Day. 
 
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane și text care spune „BUSINESS FOCUS 2022 nest Level OF THE EVOLUTION ALĂTURĂ-TEPE PE www.bdcontent.eu/BF022 2-3 noiembrie 2022”

Conform sursei citate, scopul evenimentelor Business Days era de a dinamiza mediul de afaceri, oferind astfel celor interesați de oportunitățile de dezvoltare profesională și personală idei inspiraționale și exemple motivaționale, analize pertinente, estimări ale trendurilor viitoare din diverse domenii, posibilitatea de a învăța de la cei mai buni specialiști și nu în ultimul rând posibilitatea de a identifica noi potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.