ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert Veress, redactor-șef al ziarului Puterea, anunţă că intră în greva foamei, în semn de protest față de rămânerea în funcție a lui Gabriel Oprea, pe care îl consideră principalul vinovat de moartea  poliţistului Gigină.

Veress a anunțat că luni va merge pe trepetele guvernului, de unde nu are de gând să plece până când nu va fi reparată nedreptatea rămânerii în funcţie a lui Gabriel Oprea, relatează bn24.ro

Între rolul de observator (ca jurnalist) și obligația de a da un exemplu atunci când îndemni la revoltă, de această (unică) dată aleg ultima variantă. Anunț, pe această cale, că, dacă luni, la ora 12, Gabriel Oprea va mai fi vicepreședintele Guvernului României, mă voi deplasa în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului și voi protesta prin greva foamei și a setei, rămânând la fața locului, până ce voi obține demisia individului sau până ce voi pieri”, a anunţat Robert Veress într-un editorial recent.