ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Doctorul Adina Alberts susține că din testarea cu COVID-19 se scot foarte mulți bani din buzunar.  Aceasta spune că testele pentru coronavirus „scot” infectați cu precădere la stat, spre deosebire de testele de la privat, dezechilibrul raportărilor fiind de-a dreptul uriaș: circa unul din zece, față de unul din două mii.
 
”Testarea COVID-19, o industrie! Românii au scos peste 2,4 milioane de lei în ultimele 24h pentru a afla dacă sunt infectați sau nu.
„20.085 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.978 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.107 la cerere”, anunță, cu fală, Ministerul Sănătății.
Da, dragii mei, peste 8.000 de teste au fost cumpărate din banii personali, la o medie de 300 lei pentru o testare, rezultă 2,4 mil lei. Așadar, obligativitatea testării la părăsirea țării este o afacere bună până la urmă. Socotiți o lună, două… Poate foarte multe luni!
Și încă ceva interesant. Din cele peste 8000 de teste făcute în privat, doar 4 au fost pozitive. Restul până la 1119 teste pozitive din ultimile 24 de ore, adică 1115 teste au fost ieșit pozitive de la testările "de stat”!” scrie, pe Facebook, dr.Adina Alberts. 

Într-o postare anterioară, medicul Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, omul de afaceri care a mers de bunăvoie într-unul din focarele de covid pentru a demonstra că virusul nu e periculos, scria că pandemia a fost folosită de anumite grupuri pentru a incita populația la revoltă și pentru a promova idei extremiste și periculoase. Medicul consideră că se dorește „haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții”, iar cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea în momentul de față, în opinia sa, sunt semnele că ne îndreptăm spre o nouă dictatură mondială.


 „Sunteți la curent cu ce se întâmplă în SUA?! Parcă a înnebunit lumea! Acțiunile disproporționate ale mișcării civice Black Lives Matter vis a vis de omorârea din culpă, în timpul arestării, a unui traficant de droguri-hoț-recidivist, statuile satanice care tronează la loc de cinste în Detroit, Michigan și în Little Rock, Arkansas, mișcările de stradă și revoltele. Este o îngrijorare imensă și pentru noi, sau ar trebui să fie! Cu toții știm că dacă SUA "strănută”, Europa "face pneumonie”!”, a comentat atunci cunoscutul medic.