ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Dan Cămârzan, un controversat dezvoltator imobiliar brașovean în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorilor cu un mandat cu propunere de arestare preventivă, fiind suspectat că și-ar fi sugrumat bunica, în vârstă de 93 de ani, anunță Antena3.ro.

Apelul la 112 a fost înregistrat luni, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii fără succes,fiind solicitat ajutorul unui alt echipaj, dotat cu echipamente de terapie intensivă mobilă. Din nefericire, victima a fost declarată decedată. El a susținut în fața polițiștilor, dar și a familiei, că este „trimisul lui Dumnezeu” și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

Potrivit Forbes, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

În primăvara anului trecut, Cămărzan s-a remarcat prin apartenența la comunitatea ”Suveranilor Născuți-Vii” - care nu recunosc autoritatea statului, contestând orice act de identitate, cu excepția certificatului de naștere și orice taxă sau impozit.