Dan Cămârzan, un controversat dezvoltator imobiliar brașovean în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorilor cu un mandat cu propunere de arestare preventivă, fiind suspectat că și-ar fi sugrumat bunica, în vârstă de 93 de ani, anunță Antena3.ro.

Apelul la 112 a fost înregistrat luni, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii fără succes,fiind solicitat ajutorul unui alt echipaj, dotat cu echipamente de terapie intensivă mobilă. Din nefericire, victima a fost declarată decedată. El a susținut în fața polițiștilor, dar și a familiei, că este „trimisul lui Dumnezeu” și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

Potrivit Forbes, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

În primăvara anului trecut, Cămărzan s-a remarcat prin apartenența la comunitatea ”Suveranilor Născuți-Vii” - care nu recunosc autoritatea statului, contestând orice act de identitate, cu excepția certificatului de naștere și orice taxă sau impozit.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews