Dan Cămârzan, un controversat dezvoltator imobiliar brașovean în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorilor cu un mandat cu propunere de arestare preventivă, fiind suspectat că și-ar fi sugrumat bunica, în vârstă de 93 de ani, anunță Antena3.ro.

Apelul la 112 a fost înregistrat luni, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii fără succes,fiind solicitat ajutorul unui alt echipaj, dotat cu echipamente de terapie intensivă mobilă. Din nefericire, victima a fost declarată decedată. El a susținut în fața polițiștilor, dar și a familiei, că este „trimisul lui Dumnezeu” și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

Potrivit Forbes, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

În primăvara anului trecut, Cămărzan s-a remarcat prin apartenența la comunitatea ”Suveranilor Născuți-Vii” - care nu recunosc autoritatea statului, contestând orice act de identitate, cu excepția certificatului de naștere și orice taxă sau impozit.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.