ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O importantă emisiune matinală de televiziune din Marea Britanie a șters un sondaj pe Twitter în care întreba dacă vaccinurile ar trebui să devină obligatorii, după ce rezultatele au arătat că 89% dintre cei care au votat s-au opus vaccinării obligatorii, transmite Summit News.

Good Morning Britain a pus întrebarea: "În condițiile în care cazurile de Omicron se dublează la fiecare două zile, este timpul să facem vaccinurile obligatorii?"

Ultimele capturi de ecran pe care utilizatorii Twitter au putut să le obțină înainte ca sondajul să fie șters au arătat că 89% se opun vaccinărilor obligatorii, cu doar 11% în favoarea lor, după un total de peste 42.000 de voturi.

Oamenii au cerut să știe de ce a fost retras sondajul, deși nu a fost chiar greu de ghicit.

„De ce ați șters acest sondaj, oare pentru că ați fost întrebați? Sau pentru că arată că oamenii nu susțin acest rahat, acest viitor tiranic pe care colegii dvs. par să-l dorească. Vă vedem", a comentat un internaut.

"Bănuiesc că nu era răspunsul pe care îl căutau", a remarcat un altul.

Good Morning Britain nu a au dat încă o explicație pentru eliminarea sondajului.