ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Craig Mackinlay, deputat britanic complet vaccinat, a suferit o operație de amputare cvadruplă după ce sistemul său imunitar nu a putut face față unei infecții, provocând o reacție „extrem de rară” care i-a înnegrit mâinile și picioarele, iar corpul său a căpătat „o nuanță foarte ciudată de albastru”, relatează thepeoplesvoice.

Mackinlay, care a promovat vaccinul Covid-19 în rândul alegătorilor săi în timpul pandemiei, a declarat că a fost uimit de rapiditatea cu care infecția a devenit amenințătoare pentru viață. Potrivit medicilor, deputatul suferea de septicemie și avea doar cinci procente șanse de supraviețuire.

În timpul unui interviu acordat BBC, Mackinlay a declarat că a început să se simtă rău și că în 30 de minute întregul său corp a căpătat „un albastru foarte ciudat”. Tot corpul meu, de sus până jos, urechile, totul, albastru", a spus el într-un interviu publicat miercuri, descriind simptomele șocului septic.

În timpul pandemiei, Mackinlay și-a îndemnat alegătorii să se vaccineze cu vaccinurile experimentale Covid-19, descriind lansarea în termeni eroici, cum ar fi „cavaleria care vine peste deal”.

Mackinlay a lăudat, de asemenea, angajații din domeniul sănătății pentru rolul lor în vaccinarea cât mai multor persoane în timpul pandemiei, prezentând certificate voluntarilor de la centrul de vaccinare Thanet în noiembrie 2021.

Trei ani mai târziu, parlamentarul suferă de tipul de consecințe grave asupra sănătății împărtășite de mulți oameni din întreaga lume în urma desfășurării devastatoare a vaccinului Covid-19.

Sepsisul este răspunsul extrem al organismului la o infecție care nu este tratată eficient de sistemul imunitar. Poate fi cauzată de orice tip de infecție, chiar și de una minoră, și apare atunci când germenii pătrund în organism și se înmulțesc, provocând îmbolnăviri și leziuni ale organelor și țesuturilor.

În esență, organismul începe să se oprească, iar această afecțiune care pune viața în pericol necesită îngrijiri medicale urgente pentru a preveni deteriorarea organelor și o moarte dureroasă.

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, în unele cazuri, septicemia nu este identificată în mod corespunzător, deoarece poate veni cu o gamă largă de simptome, cum ar fi confuzie sau dezorientare, dificultăți de respirație, ritm cardiac ridicat, febră, frisoane sau senzație de foarte frig, durere sau disconfort extrem și piele umedă sau transpirată.

Mackinlay a fost băgat în comă indusă, cu multiple insuficiențe ale organelor, și a declarat pentru GB News că există o perioadă de trei săptămâni din care memoria i-a fost complet ștearsă.

Când s-a trezit, a constatat că mâinile și picioarele i s-au înnegrit.
 

„Am putut vedea că acestea erau probabil pierdute”, a spus el cu privire la mâinile și picioarele sale.

Pe 30 noiembrie, Mackinlay a înregistrat un videoclip de pe patul său de spital, în care a arătat daunele suferite de membrele sale.

„A provocat moartea completă a mâinilor și, de asemenea, a picioarelor mele”, a spus el, descriindu-le ca fiind „noduroase, uscate, deshidratate” și dezvăluind că urma să fie supus unei amputări cvadruple a doua zi.

„Realitatea este că probabil nu ar fi trebuit să supraviețuiesc până aici”, a spus Mackinlay.

„Moartea m-a lăsat să supraviețuiesc, dar și-a luat plata în patru dintre membrele mele”, adaugă el.

Soția lui Mackinlay, Kati Mackinlay, a declarat pentru GB News că medicii i-au spus că acesta are doar 5% șanse de supraviețuire, dar a rămas încrezătoare.

„Nu mi-am luat niciodată rămas bun, nu m-am gândit niciodată că asta e tot pentru Craig”, a spus ea.

„Întotdeauna am știut că Craig va supraviețui și așa a făcut”.

Operația, în care i-au fost amputate brațele de la cot și picioarele de la genunchi, a durat aproximativ patru-cinci ore, a declarat Mackinlay pentru GB News.

Mackinlay a fost ovaționat în picioare în parlament miercuri, când s-a întors în Camera Comunelor după ce a suferit o amputație cvadruplă în urma infecției.