Un locotenent-colonel al armatei americane și medic militar a descris modul în care colegilor săi li s-a spus să nu introducă în bazele de date oficiale înregistrările privind reacțiile adverse ale injecțiilor Covid, informează Life Site News

„Ei fie închid ochii, fie refuză să admită că reacțiile adverse există", a declarat medicul militar Peter Chambers, locotenent-colonel în armata SUA și membru al „Beretelor Verzi” din cadrul Forțelor Speciale.
 
Chambers a făcut aceste comentarii în cadrul celei de-a noua conferințe online a Fundației "Adevăr pentru Sănătate", în cadrul căreia a fost anunțat noul sistem global de raportare al Fundației pentru vătămările provocate de „vaccinurile” Covid. VIDEO:
 
 
 
Reacțiile doctorului Chambers la injecția Covid

Discutând cu dr. Elizabeth Lee Vliet, președintele și directorul executiv al Fundației, despre implementarea injecțiilor Covid în rândul forțelor armate, Chambers și-a dezvăluit experiența recentă ca chirurg în cadrul forței operative pentru Operațiunea Lone Star, o misiune de securitate a armatei texane la granița dintre SUA și Mexic.

Chambers, veteran de 39 de ani și deținător al unei Inimi Purpurii, a făcut injecția Covid de la ModeRNA în ianuarie 2021, fără a fi conștient de potențialele efecte secundare. El se consideră acum un susținător al " victimelor vaccinurilor", din cauza reacțiilor adverse pe care le-a avut ulterior. 

El a dezvoltat rapid "ceață cerebrală" de un tip pe care nu l-a mai avut nici măcar când suferea sechele de la rachete în timpul serviciului activ. De asemenea, el a suferit și pierderi de vedere.
 
Când, în cele din urmă, a făcut investigații RMN, după ce avusese crize de vertij, amețeli și greață care l-au făcut să se izbească de un camion în timp ce se întorcea de la o patrulă de noapte, Chambers a fost diagnosticat cu demielinizare, o boală care afectează țesutul nervos. 

Medicii din armată "au fost sfătuiți să nu introducă" reacțiile adverse în baza de date 

El a povestit că a întâlnit "mai mulți soldați" care au suferit, ca și el, reacții adverse asemănătoare în urma injecțiilor Covid, precum și "6 soldați care au ajuns la terapie intensivă" și un soldat care a fost obligat să facă o a doua doză, deși după prima suferise micro-coagularea sângelui. 
 
Dr. Chambers a notat detaliile de la acești militari și le-a introdus în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al CDC. Cu toate acestea, el i-a dezvăluit doctorului Vliet că "medicii chirurgi de la spitalele militare nu îi lăsau să fie introduși (în sistem). Li s-a spus să nu introducă oamenii în VAERS".

"Medicii mi-au spus personal, în sistemul de serviciu activ care funcționa la Fort Sam Houston, că nu aveau voie să introducă oamenii în sistemul VAERS", a adăugat el.

Din cauza faptului că injecțiile Covid sunt în totalitate seruri experimentale, Chambers a remarcat cum "nu putem nici măcar să le introducem [vătămările provocate de injecțiile COVID] în propria noastră bază de date de apărare, medicală, epidemiologică".  

"Nu putem nici măcar să o interpretăm ca pe un diagnostic adevărat", a spus el. "Așa că, atunci când încerci să vorbești cu oameni aflați în alte funcții, nu sunt receptivi. Fie se uită în altă parte, fie spun pur și simplu: "Ei bine, nu pot face asta. Nu există așa ceva'".

I s-a spus să-și facă bagajele pentru că a încercat să le facă soldaților informări pentru consimțământ în cunoștință de cauză

În calitate de chirurg al forței operative pentru Operațiunea Lone Star, dr. Chambers a trebuit să completeze formulare de consimțământ informat, în conformitate cu reglementările armatei, pentru soldații care făceau injecțiile Covid. Chambers a explicat cum trebuia să "întărească sau să confirme" dacă soldații aveau nevoie de injecție, în timp ce, în același timp, cunoștințele sale despre pericolele injecției Covid creșteau.

Din cei 3.000 de soldați pe care i-a informat, doar 6 au ales să facă „vaccinul”. 

Provocat de un ofițer medical superior în legătură cu acest lucru, Chambers a declarat că i s-a "spus că trebuie să îmi fac bagajele și să plec peste graniță".

După cum a relatat LifeSite, doctorul Chambers a depus ulterior mărturie în cadrul unei audieri la Tribunalul Federal din Tampa, pe 10 martie 2021, în cazul Navy SEAL 1 vs. Austin. Dr. Chambers a spus că a fost presat să îi vaccineze pe soldați și a prezentat ca probă o instrucțiune privind scutirile religioase, care suna astfel: "Soldații vor încerca. Soldații vor eșua".

Aprecieri pentru noul sistem de raportare a reacțiilor la „vaccinul” Covid

După ce s-a confruntat cu o rezistență acerbă împotriva introducerii raportărilor privind injecțiile Covid în sistemul VAERS, Dr. Chambers a salutat călduros noul sistem de raportare a vaccinurilor pus la punct de Fundața „Truth for Health” (Adevăr pentru Sănătate) - Citizens Vaccine Injury Reporting System (CVIRS)™ (Sistemul cetățenilor de raportare a vătămărilor provacate de vaccin).
 
„Dacă sistemul pe care îl avem în prezent de la guvern, pe care guvernul ni-l pune la dispoziție, nu funcționează, atunci noi, oamenii, trebuie să punem altceva în loc, pentru că mai trebuie să și tratăm oamenii”, a afirmat medicul.

Doctorii "nu pot renunța pur și simplu" (la misiunea lor), a adăugat el. "Nu chiar totul este legat de Covid".

Dr. Chambers a fost prima persoană care a folosit și înregistrat leziunile provocate de propria sa vaccinare Covid în noul sistem al fundației, care este conceput pentru a fi ușor de utilizat și al cărui formular poate fi completat în mai puțin de 20 de minute. „Acest sistem a fost creat întocmai pentru asta și sunt onorat să fiu prima persoană” care participă, a concluzionat fostul medic militar.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews