ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții unui liceu din Tennessee au declarat că un elev și alergător de cros a suferit un atac de cord în urma unei întreceri în Florida, transmite Gateway Pundit.

Gabe Higginbottom, în vârstă de 17 ani, elev la Bartlett High School din Tennessee, a participat la o cursă de cros în Pensacola, Florida.

Potrivit unei postări pe Facebook, Gabe nu și-a mai revenit după cursă.

"Ieri, după cursa de la Pensacola, nu și-a revenit"

Potrivit anunțului făcut de școală, medicii au găsit două cheaguri de sânge după ce au efectuat o operație de 3 ore.

"Pe 10 septembrie, după o cursă în Pensacola, Florida, unul dintre alergătorii de cros de la Bartlett High School a suferit un atac de cord. Gabe Higginbottom, în vârstă de 17 ani, elev la Bartlett High School, a fost trimis la Spitalul Ascension Sacred Heart Pensacola, la sfatul echipei medicale din dotare. Sacred Heart a efectuat o tomografie computerizată care a arătat că trebuie luate măsuri suplimentare."

"Gabe a fost transportat cu elicopterul la UF Shands Heart and Vascular Hospital din Gainesville, Florida, în acea noapte. În Gainesville, au descoperit că artera sa dreaptă era complet blocată. Medicii au efectuat o angioplastie pentru a introduce un balon pentru a deschide acea arteră. Ulterior, au efectuat o intervenție chirurgicală de 3 ore în care au introdus două stenduri și au găsit două cheaguri de sânge", se arată în comunicatul școlii.