ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de la liceul Heartland Arrowhead High School s-a prăbușit în timpul meciului de baschet de vineri seară împotriva Catholic Memorial. Managerul echipei de la Arrowhead l-a resuscitat pe băiat. O ambulanță l-a transportat ulterior pe copil la un spital local, potrivit TheGateWayPundit.

Acest lucru este absolut normal. „Liceele din SUA ar face bine să înceapă să investească în defibrilatoare externe.” scrie sursa citată.
 


GM Today a scris:

Un elev de sex masculin din Hartland Arrowhead s-a prăbușit vineri, la ora 20:15, în timpul meciului de baschet al băieților de la Warhawks împotriva celor de la Catholic. Jeff Staus, s-a grăbit să-l resusciteze cu un defibrilator extern automat (AED). Personalul medical de la fața locului a folosit apoi aparatul pe tânăr, iar la ora 20:45, acesta a părăsit Arrowhead High School în picioare iar ulterior a fost transportat la un spital local.


„Cel mai bun lucru este că puștiul este bine", a declarat Staus, care este și antrenor de fotbal pentru băieți la Arrowhead. „Dar toată chestia cu NFL (cu Damar Hamlin) îți trece prin minte".