Un român de etnie maghiară din București a postat pe profilul sau de Facebook un mesaj impresionant de Ziua Națională a României.

Szilvassy Valeriu, un cetățean român de etnie maghiară, a participat astăzi la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în municipiul București, potrivit lui Dan Tănasă.


Valeriu a postat și un mesaj emoționant pe profilul său de Facebook cu privire la această sărbătoare națională.

„Sunt cetățean Român și sunt mândru de asta chiar dacă sunt etnie maghiară. Iubesc România, îi respect constituția și integritatea teritorială. Sunt împotriva autnomiei pe criterii etnice sau de orice altă natură. Sunt unionist declarat și sper că în cel mai scurt timp posibil să aibă loc unirea Basarsbiei cu România. La Mulți Ani tuturor Românilor indifrent de etnie sau de religie ”, a spus Szilvassy Valeriu în mesajul său postat pe Facebook.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.