ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


New York Post a raportat că Dan Kaminsky, expert în securitate cibernetică, în vârstă de 42 de ani, a murit la scurt timp după ce a a fost vaccinat. Nepoata lui Kaminsky, Sarah, a confirmat știrile în weekend, citând cauza de deces cetoicidoza diabetică, o complicație diabetică gravă, informează Vaccine Impact.

„În timp ce moartea sa a fost bruscă și neașteptată pentru noi, Dan s-a luptat ani de zile cu diabetul și chiar a fost internat recent din cauza acestui fapt”, spune nepoata, al cărei mesaj a fost postat duminică într-un tweet.

Tweet-urile dlui Kaminsky pe Twitter înainte de moartea sa au făcut foarte evident faptul că era „pro-vaccin”. El a fost mândru că a primit vaccinul anti-covid l în San Francisco de la Kaiser Permanente pe 12 aprilie 2021.

A doua zi, și-a scris pe Twitter nemulțumirea că inocularea cu J&J și AstraZeneca a fost oprită din cauza cheagurilor de sânge fatale, exprimându-și convingerea că oamenii vor muri ca urmare a încetării administrării vaccinului și că unul este mai probabil să moară lovit de fulger decât din cauza unui efect secundar rar cauzat de o injecție anti-COVID.

Kaminsky este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru munca sa cu privire la sistemul de nume de domenii, care este o bază de date în care sunt localizate numele de domenii de internet și traduse în adrese de protocol de internet. În 2008, Kaminsky a dezvăluit un defect fundamental de securitate în DNS la conferința de securitate Black Hat din Las Vegas, care a dus la schimbări pe scară largă.

Kaminsky, care a lucrat și consilier pentru o serie de companii Fortune 500 în domeniul securității, a avut atât de multă încredere în abilitățile sale, încât a fost selectat în 2010 ca unul dintre cei șapte oameni care ar putea „reporni internetul” în cazul unei catastrofale crize de internet .

La mai puțin de două săptămâni după ce i s-a administrat vaccinul anti-COVID, a murit. Credința sa în siguranța injecției aparent nu l-a salvat, amintește VaccineImpact.