ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Costul organizării nunții fiicei lui Bill Gates ar fi de cel puțin 2 milioane de dolari, pe lângă cele 16 milioane de dolari pe care îl valorează locul evenimentului, o fermă oferită cadou de miliardar fiicei lui, Jennifer, potrivit Daily Mail.

Ziarul britanic Daily Mail a scris că nunta costă cel puțin două milioane de dolari.

Tatăl miresei și fiica sa în vârstă de 25 de ani au putut fi văzuți stând pe terasa exterioară a conacului ei din Westchester.

Bill și Melinda Gates (foto mai jos), care au divorțat în august după 27 de ani de căsătorie, au fost văzuți împreună amestecându-se cu invitații la cina de repetiție de vineri seară. 

Jennifer s-a căsătorit cu Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, instructorul ei de echitație, sportiv și patron al companiei Nassar Stables. Ceremonia desfășurată după ritual musulman a avut deja loc „în secret”, vineri, iar sâmbătă are loc doar petrecerea, a aflat DailyMail.
 
Departamentul de Poliție din North Salem, cu ajutorul Poliției de Stat din New York, a închis Mills Road pentru tot traficul neinvitat sâmbătă la 14:00 înainte de nunta fostei Gates.