ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Experții” medicali dau vina pe un uscător de păr pentru moartea subită a cântăreței și actriței malaeziene Queenzy Cheng, care a murit subit săptămâna trecută din cauza unui anevrism cerebral rupt, potrivit AsiaOne ciytată de Frontline News.

Tânăra în vârstă de 37 de ani se afla pe platoul de filmare a unui nou episod pentru un canal YouTube când a spus că nu se simte bine.

„După ce și-a uscat părul, ea s-a așezat brusc și a spus că se simte amețită, declarând că o doare capul și că îi vine să vomite”, a declarat Chai Zi, colega de platou a lui Cheng, pentru presa de știri. O ambulanță a fost chemată după ce Cheng a vomitat.

Ritmul ei cardiac s-a accelerat, iar buzele, mâinile și picioarele au devenit albastre. În ciuda eforturilor depuse de primii respondenți pentru a o resuscita, ea a fost declarată moartă în studio din cauza a ceea ce s-a stabilit ulterior că a fost un anevrism cerebral.

Cheng era cunoscută pentru faptul că avea un stil de viață sănătos, potrivit prietenului și părinților ei.

„Nu ne-am așteptat niciodată ca o persoană sănătoasă, fără antecedente de complicații medicale, să moară atât de brusc. Chiar nu putem accepta acest lucru”, a declarat tatăl lui Cheng, care vorbise cu fiica sa cu o zi înainte și observase că aceasta părea bine.

Dr. Eugene Chooi, medic de medicină internă la Universitatea Jiao Tong din Shanghai, China, a declarat presei asiatice că uscătorul de păr al lui Queenzy a fost probabil vinovatul, scriu sursele citate.

„După ce și-a uscat părul cu uscătorul, a spus că s-a simțit amețită, a avut dureri de cap și a simțit că îi vine să vomite. Acesta este în mod clar un simptom al unui lucru care îi afectează capul și nervii”, a declarat Chooi. El a explicat că anevrismele pot trece neobservate, dar dacă pacientul este obosit și folosește un uscător de păr cu o temperatură ridicată, aparatul poate face ca sângele să circule mai repede și să spargă anevrismul. Sângele face apoi hemoragie în creier.

Cu o zi înainte, cântărețul taiwaneză Ko Chen-syun, în vârstă de 20 de ani, a murit și el subit, a relatat The Star.

Cântărețul, care a devenit celebru în cadrul unui reality show popular din Taiwan, a fost găsit nemișcat la hotelul Yilan unde cânta. În urma autopsiei, cauza decesului a fost catalogată drept „boală cardiovasculară”, dar nu au fost comunicate alte detalii.

Foenul este cel mai nou criminal din cea mai recentă explicație oferită de „experții” medicali și de agenții de presă pentru valul de decese subite în rândul persoanelor tinere și sănătoase.

În iunie, cercetătorii au sugerat că exercițiile fizice viguroase sunt „un posibil indiciu pentru misterul aparent al stopurilor cardiace masive și bruște ale unor persoane altfel asimptomatice care fac exerciții în sala de sport și care continuă să ucidă vieți omenești fără nicio explicație raționalizatoare aparentă”.

Prea puține exerciții fizice au fost, de asemenea, sugerate ca fiind „ucigașul misterios”, la fel ca și cafeaua și ceaiul. Printre alți posibili vinovați se numără tusea, nevaccinarea sau mascarea suficientă, sunetul unui avion deasupra capului, curățarea zăpezii, săritul peste micul dejun, codurile poștale, salariile, părinții, „schimbările climatice”, singurătatea, pozițiile de dormit, solul și altele.

Dacă ați mai auzit de motive de acest gen privind morțile subite lăsați-le la comentarii.