ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ancheta privind infracțiunile amiliei Biden ar putea fi pe cale să explodeze. Un fost asociat al lui Hunter Biden susține că deține informații compromițătoare despre afacerile sordide ale familiei Biden în străinătate, potrivit TheGatewayPundit.

The Washington Free Beacon a dezvăluit luni că Gal Luft, co-director al Institutului pentru analiza securității globale, cu sediul la Washington, spune că a furnizat detalii despre Hunter Biden, unchiul său, Jim Biden, și tatăl său, Joe Biden, Departamentului de Justiție al lui Trump în martie 2019. Luft a fost consilier al CEFC China Energy, un conglomerat de afaceri cu legături extrem de strânse cu Partidul Comunist Chinez. CEFC Energy i-a plătit lui Hunter 6 milioane de dolari numai în 2017 pentru a asigura tranzacții energetice în Statele Unite, potrivit Washington Free Beacon.

Odată ce Joe Biden a preluat puterea, au existat toate motivele pentru a ține ascunse de public detaliile privind corupția sa și a familiei sale. Potrivit lui Luft, Regimul a pus să fie arestat luna trecută pentru acuzații false de trafic de arme, într-un efort de a-l reduce la tăcere. Acum, Luft este gata să se răzbune. Avocatul lui Luft a anunțat Departamentul de Justiție al lui Biden că clientul său va prezenta Congresului o scrisoare care conține informațiile pe care Luft le-a oferit anterior FBI-ului în timpul administrației Trump despre familia Biden.

The Washington Free Beacon a raportat:

Un director de think tank israelian care a lucrat alături de Hunter Biden în calitate de consilier al unui conglomerat energetic chinez suspectat pe scară largă de a servi drept paravan pentru Partidul Comunist Chinez spune acum că a furnizat FBI-ului informații compromițătoare despre afacerile externe ale familiei Biden. Gal Luft, co-director al Institutului pentru Analiza Securității Globale, cu sediul la Washington, spune că a furnizat informații despre Hunter Biden, tatăl său și unchiul său, Jim Biden, Departamentului de Justiție în martie 2019. Luft a fost consilier al CEFC China Energy, Grupul, care a donat cel puțin 350.000 de dolari grupului de reflecție al lui Luft, i-a plătit lui Hunter Biden cel puțin 6 milioane de dolari în 2017 pentru a procura contracte de investiții în energie în Statele Unite.

Afirmațiile lui Luft vin în contextul în care un fost partener de afaceri al lui Hunter Biden, Eric Schwerin, a început să coopereze cu investigația Comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanților privind afacerile externe ale familiei Biden. Anchetatorii s-au concentrat foarte mult pe activitatea lui Hunter Biden cu CEFC China Energy. Departamentul de Justiție îl investighează pe Hunter Biden încă din 2018 cu privire la impozitele și afacerile sale din străinătate, deși cazul pare să se concentreze pe impozitele neplătite ale primului fiu. Amenințarea lui Luft de a „da nume" vine după ce a fost arestat în Cipru, la 16 februarie, sub acuzația că a vândut ilegal arme Libiei și Chinei. Luft afirmă că Statele Unite solicită extrădarea sa ca parte a unei răzbunări „motivate politic" pentru că i-a demascat pe soții Bidens.

„Departamentul de Justiție încearcă să mă îngroape pentru a-i proteja pe Joe, Jim și Hunter Biden", a declarat Luft. Un avocat israelian al lui Luft susține că clientul său a furnizat informații despre Hunter Biden către FBI în 2019. În timp ce afirmațiile lui Luft ar putea fi altfel ușor de respins ca o cacealma, legătura sa cu CEFC China Energy sugerează că ar putea ști ceva despre Biden. „Dr. Luft este un denunțător", a declarat avocatul lui Luft, Robert Henoch, pentru Washington Free Beacon. El afirmă că procurorii au decis să nu dea curs informațiilor lui Luft „și că, în schimb, îl vizează cu acuzații inventate și false".

„Din păcate, acest lucru pare să facă parte dintr-o încercare de a discredita un martor cu informații critice despre o anchetă în curs de desfășurare a Congresului și a Departamentului de Justiție". Henoch nu a dat mai multe detalii despre informațiile pe care Luft le are despre Biden. Dar avocatul a declarat recent Departamentului de Justiție că intenționează să prezinte o scrisoare Congresului care va detalia declarațiile pe care Luft le-a dat Departamentului de Justiție în timpul unui interviu în Belgia, potrivit documentelor obținute de Free Beacon.