ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Richard Rowe, un șofer de camion în vârstă de 41 de ani și fost candidat la Congresul SUA, ca reprezentant al statului Florida, autointitulat „progresist convins și homosexual”, a murit după o ultimă lună de viață în care și-a manifestat ura față de oponenții vaccinării Covid și la nici două luni de la a doua injecție Covid cu ARNm de la Pfizer, potrivit The Covid Blog.

Deși era șofer de meserie, Rowe a candidat în 2020 pentru un loc în Camera Reprezentanților din Florida și unul în Camera Reprezentanților SUA. A pierdut la alegerile primare în prima cursă și a renunțat la cea de-a doua înainte de alegerile primare. Richard Rowe era un democrat care ținea să sublinieze că este „progresist”, nu „liberal”. Ura și virulența sa față de persoanele nevaccinate datează de la începutul anului 2021.
 
Richard („Ricky”) Rowe avea, în lipsa unor termeni mai potriviți, o personalitate dezagreabilă, după cum o arată arhivele sale de pe Facebook și Twitter. Deși pagina lui de Facebook a fost ulterior complet „curățată”, toate postările fiindu-i șterse, pagina de Facebook „Richard Rowe for Congress” este încă activă. 
 
 
Rowe a făcut prima injecție Covid cu ARNm de la Pfizer pe 12 august, potrivit paginii sale de Facebook. Nu este clar când a făcut cea de-a doua injecție. Însă, dat fiind că, Rowe era un fanatic al vaccinării, a urmat cel mai probabil instrucțiunile Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și a făcut a doua injecție cândva între 5 și 12 septembrie.
 
În ziua injectării cu prima doză, s-a declarat superior din punct de vedere moral și intelectual „tuturor persoanelor nevaccinate”. 
 
 
Luna octombrie și-a petrecut-o atacându-i cu fiecare ocazie pe nevaccinați. Pe 7 octombrie, le-a transmis persoanelor nevaccinate: „Chiar nu-mi pasă ce se întâmplă cu voi”.
 

În plus, Rowe și-a bătut joc de asistentele medicale nevaccinate și a susținut concedierea acestora pe motiv că nu s-au vaccinat.
 

Mai târziu, în aceeași zi, el a spus că persoanele nevaccinate ar face bine să accepte să lucreze cu ziua ca imigranții ilegali la Home Depot, deoarece nimeni nu le va angaja - în opinia tiristului.

Pe 18 octombrie, Rowe a spus că persoanele nevaccinate sunt „la baza lanțului trofic”.

Cu privire la moartea fostului secretar de stat american Colin Powell, a spus „La naiba cu ei!”, referindu-se la toți republicanii.
 
 
Ultima postare pe care o vom menționa aici este cea în care Rowe declară că Joe Biden are puterea unui rege, poate impune orice dorește și toată lumea ar trebui să i se supună.
 
 
Moartea lui Ricky Rowe

Ultima postare a lui Rowe pe Facebook a fost publicată pe 27 octombrie, în care îl ataca pe senatorul Joe Manchin, din Virginia de Vest. În dimineața zilei de joi, 29 octombrie, și-a scos câinele la plimbare, potrivit unei pagini GoFundMe, apoi „a suferit un episod medical necunoscut și a fost găsit de vecini”. A fost declarat mort în aceeași dimineață.

Nepoata sa a postat o actualizare pe Facebook pe 2 noiembrie, confirmând că Richard Rowe „a murit în mod neașteptat săptămâna trecută”.