ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Flavius Cernescu este un tânăr neînfricat, pasionat de sporturi extreme. El a reușit performanța de se a urca pe Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman, în iulie 2015.

Tânărul a escalat monumentul fără niciun echipament de siguranță și a flururat mândru drapelul României. Aventurierul a fost provocat de... Bear Grylls, în a cărui emisiune a fost și prezentat, iar imaginile au fost filmate cu o dronă, informeaza B1.tv.

Nici drumul până la Cruce nu a fost unul obișnuit. A urcat cu telecabina până la Cabana Babele, iar până la monument a mers pe un monociclu.  Din fericire, deși n-a stat locului nicio clipă, odată în vârf, Flavius a coborât în siguranță.

"M-am speriat puțin când am văzut că intră soarele în nori și se așează ceața. La un moment dat nu mai vedeam orașul absolut deloc. Curentul varia, cum intra soarele în nori, cum creștea curentul. Era frig, asta a fost cea mai mare problemă, mi-au înghețat mâinile urcând pe exteriorul structurii. Lumea se vede foarte frumos, înălțimea pune în valoare lucrurile într-un mod de ansamblu care mie îmi place", a declarat ulterior Flavius, potrivit emunte.ro.