ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gateway Pundit l-a intervievat pe generalul Michael Flynn, al 24-lea consilier pentru securitate națională a SUA timp de 22 de zile la începutul administrației Trump, cu privire la vizita președintelui Biden în Ucraina.

În timpul interviului , generalul Flynn a subliniat că Joe Biden a vizitat Ucraina de 12 sau 13 ori în ultimul său an ca vicepreședinte. De ce? Și de ce a permis Obama acest lucru? Obama este la fel de vinovat ca și Joe Biden.

Generalul Michael Flynn: "Vicepreședintele Biden... Nu cred că majoritatea oamenilor știu, dar vicepreședintele Biden, cred că în ultimul an în care a fost vicepreședinte, a vizitat Ucraina de vreo 12 sau 13 ori. Este un număr incredibil de mare de ori.
 
În primul rând, există doar 12 luni într-un an, iar pentru ca vicepreședintele Statelor Unite să petreacă atât de mult timp în Ucraina, trebuie să te întrebi de ce?

Și fiecare dintre aceste călătorii trebuie să fie investigată. La câte dintre ele a participat Hunter? Sau la câte dintre ele l-a adus Joe Biden pe fratele său? Toate aceste tipuri de probleme, genul de întrebări, genul de întrebări care trebuie să fie puse, și nu trebuie să fie puse în camere ascunse. Trebuie să fie puse în public."

Și de aceea vreau ca Jim Jordan să iasă în stradă și să se folosească de această armare a guvernului pentru a cerceta această corupție din administrația anterioară, din administrația Obama. Totul, de la ceea ce am aflat în Russiagate, la aceste falsuri de punere sub acuzare. Amintiți-vă că președintele Trump a fost pus sub acuzare din cauza unui apel telefonic către Ucraina, un apel telefonic foarte perfect către Ucraina. A fost pus sub acuzare.

Și vorbim despre vicepreședintele care nu este "președintele" Statelor Unite. El are mai multe călătorii în Ucraina, în ce scop? Ce a făcut? Vreau ca oamenii să înțeleagă că nu putem avea două sisteme de justiție în Statele Unite.”.