ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu a numit-om luni, pe Alina Petrescu, fosta realizatoare a postului Antena 3, în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, se arată într-un comunicat al Executivului.

„Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră că oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor.

Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale”, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

Vineri, 3 martie, Alina Petrescu anunța în emisiunea pe care o realiza la Antena 3, „Esențial”, că părăsește televiziunea de știri a Trustului Intact, deoarece nu mai vrea să lucreze în presă.

Foto: a1.ro

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews