ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost pușcaș marin care a servit campanii în Irak și Afganistan a rămas fără loc de muncă timp de 16 luni după ce a fost concediat de la locul de muncă din spital când a început pandemia COVID.

Pe punctul de a-și pierde casa, acest soț și tată a primit în cele din urmă o ofertă de muncă, dar cu o singură condiție: trebuia să facă vaccinul anticovid ca o condiție de angajare, lucru pe care îl evitase până atunci.

Imediat după ce a primit a doua injecție, s-a prăbușit pe podea în fața familiei sale și a murit.

Iată cazul lui Tony Stewart Jr, prezentat de Vaccine Impact:

„Tony Stewart Jr. s-a stins din viață sâmbătă seara.

Tony Stewart Jr. a fost un soț, un tată și un prieten de nădejde pentru toți cei cu care s-a intersectat.

Tony a fost un pușcaș marin care a servit în campaniile din Irak și Afganistan. Tony și-a servit țara și a fost altruist în angajamentul său față de United States Marine Corps.

Tony a fost concediat de la locul de muncă de la spitalul Hoag imediat după ce a început pandemia. Și-a petrecut ultimele 16 luni căutând un loc de muncă, supraviețuind cu greu pentru a-și hrăni familia.

În urmă cu aproximativ 3-4 săptămâni, Tony a primit în sfârșit un loc de muncă, pe punctul de a-și pierde casa. Tony și familia sa au văzut, în sfârșit, lumina de la capătul tunelului.

Singura lui cerință, vaccinarea obligatorie, a fost lăsată fără opțiuni, fie să piardă tot ce au, cu excepția lor.

Tony a fost de acord să se vaccineze, lucru pe care nu voia să-l facă de când începuseră vaccinările. Încă nu era convins că este sigur.

Tony a acceptat slujba, a primit primul vaccin în urmă cu 3 săptămâni și totul a fost bine. În urmă cu 4-5 zile, Tony a mers la spital pentru a doua doză.

Tony a decedat după ce a primit a doua doză, neputând fi resuscitat, pe podeaua sufrageriei sale, în fața soției și a familiei sale.

Paramedicii și alți 9 membri ai personalului de urgență au încercat cu disperare timp de 35 de minute să îl resusciteze pe Tony, fără succes, lăsând familia, prietenii și colegii săi pușcași marini într-o mare pierdere.

Înainte de moartea lui Tony, tot ce putea să spună era: "Nu sunt pregătit, nu sunt pregătit".

Tony a apucat să o vadă pe fiica sa cea mare, Trinity, absolvind în urmă cu câteva luni, lucru pe care el și fiica sa cea mică, Taytum, nu vor avea niciodată ocazia să îl sărbătorească împreună.

A fost un om uriaș, cu o inimă uriașă și un zâmbet pe care nu-l poți uita niciodată.. El și Tracy tocmai discutaseră despre cum totul se va îmbunătăți acum și cum viitorul lor cu muncă grea va fi refăcut.

Totul s-a terminat pe 7 august 2021”, a scris Vaccine Impact