ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine a intrat astăzi, de 1 martie, pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis, a putut observa că forografia de pe copertă a fost schimbată,  în ton cu anotimpul care tocmai începe. Imaginea a atras atenția unor internauți, nu doar din România, ci și din afară.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de 1 martie, un prilej pentru a schimba și fotografia de copertă de pe contul său de Facebook. Cei care îi administreaza contul au ales o imagine cu Palatul Cotroceni,  în care se văd primele semne ale noului anotimp.

Apreciată rapid de sute de internauți, forografia aleasă de prețedinte a provocat și diverse comentarii. Printre ei și un grec care a scris că nu știe nimic despre președintele nostru, însă îi plac mult clădirile frumoase postate pe această pagină. „Sunt din Grecia. Habar n-am dacă Klaus Iohannis este un politician bun sau nu și singurul motiv pentru care am dat like paginii sunt aceste fotografii superbe ale acestor clădiri'', a scris tânărul.
 

Comentariul lui i-a stârnit pe internauți, care care s-au grabit să-i răspundă: „Doar fotografiile sunt frumoase, crede-mă'', i-a răspuns cineva. „E cel mai bun președinte de la căderea comunismului''; E un foarte bun politician, foarte inteligent, atrăgător, ca și premierul. Suntem foarte mândri de amândoi'';  „E doar un iubitor de case'', sunt câteva dintre răspunsurile pe care le-a primit grecul.