ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 28 octombrie, un grup de deputați europeni, printre care și Cristian Terheș, eurodeputat PNȚCD, au ținut o conferință de presă în care s-au opus vaccinării obligatorii și pașaportului verde. 

Deși merită să urmăriți întreaga emisiune, punctul culminant este cu siguranță discursul europarlamentarului german Christine Anderson, transcris de Zero Hedge:

„Peste tot în Europa, guvernele au făcut eforturi mari pentru ca oamenii să fie vaccinați. Ni s-a promis că vaccinarea va „schimba jocul” și că ne va reda libertatea... se pare că nimic din toate acestea nu a fost adevărat. Nu te face imun, poți contracta în continuare virusul și poți fi în continuare infecțios.

Singurul lucru pe care acest vaccin l-a făcut cu siguranță a fost să verse miliarde și miliarde de dolari în buzunarele companiilor farmaceutice.
 
Am votat împotriva certificatului verde digital în aprilie, dar, din păcate, acesta a fost totuși adoptat, iar acest lucru demonstrează că există doar o minoritate de deputați europeni care susțin cu adevărat valorile europene. Majoritatea deputaților europeni, indiferent de motivele pe care nu le cunosc, sprijină în mod evident opresiunea poporului, în timp ce pretind - cu nerușinare - că o fac pentru binele poporului.

Dar nu scopul este cel care face ca un sistem să fie opresiv, ci întotdeauna metodele prin care este urmărit scopul. Ori de câte ori un guvern pretinde că are la inimă interesul poporului, trebuie să vă mai gândiți o dată.

În întreaga istorie a omenirii nu a existat niciodată o elită politică sincer preocupată de bunăstarea oamenilor obișnuiți. Ce ne face pe oricare dintre noi să credem că acum este diferit? Dacă epoca luminilor a adus ceva, atunci, cu siguranță acest lucru: nu luați niciodată nimic din ceea ce vă spune orice guvern la valoarea nominală puneți întotdeauna la îndoială tot ceea ce face sau nu face orice guvern. Căutați întotdeauna motive ascunse. Și întrebați-vă întotdeauna cui bono? Cine beneficiază?

Ori de câte ori o elită politică impune o agendă atât de dură și recurge la șantaj și manipulare pentru a obține ceea ce dorește, aproape întotdeauna poți fi sigur că beneficiul tău nu este, cu siguranță, ceea ce au avut în minte.

În ceea ce mă privește, nu voi fi vaccinat cu nimic care nu a fost verificat și testat în mod corespunzător și care nu a demonstrat nicio dovadă științifică solidă că beneficiile depășesc boala în sine în ceea ce privește posibilele efecte secundare pe termen lung, despre care până în prezent nu știm nimic.

Nu voi fi redus la un simplu cobai prin vaccinarea cu un medicament experimental și, cu siguranță, nu voi fi vaccinat pentru că guvernul meu îmi spune să o fac și îmi promite că, în schimb, îmi va acorda libertate.

Să fie clar un lucru: nimeni nu-mi acordă libertatea, pentru că EU SUNT UN OM LIBER.

Așadar, provoc Comisia Europeană și guvernul german: Aruncați-mă în închisoare, încuiați-mă și aruncați cheia, din partea mea. Dar nu veți putea niciodată să mă constrângeți să mă vaccinez dacă eu, cetățeanul liber care sunt, aleg să nu mă vaccinez”, a declarat Christine Anderson. VIDEO:
 
 * La minutul 14:00 începe intervenția lui Cristian Terheș