ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cititor ActiveNews ne semnalează: „Încă un deces care nu trebuie trecut cu vederea: Michael Mosley era la plimbare pe insula Symi din Grecia, insula Arhanghelului Mihail, Arhanghelul dreptătii dumnezeiești (și să te ferească Dumnezeu să te întâlnești cu dreptatea dumnezeiască și să fii slujitor al răului).”

Autoritățile grecești au confirmat că trupul unui bărbat despre care se spune că este prezentatorul britanic de televiziune dispărut în urmă cu cinci zile, Michael Mosley, a fost găsit pe insula Symi.


Mosley, în vârstă de 67 de ani, a fost dat dispărut după ce a făcut o plimbare pe coastă pe insulă.

În cea de-a cincea zi a ceea ce devenise o căutare din ce în ce mai frenetică, Mosley, în vârstă de 67 de ani, a fost descoperit de un operator de cameră care lucra pentru televiziunea de stat ERT.

„A fost găsit în zona Ayia Marina”, a declarat pentru The Guardian viceprimarul insulei, Nikitas Grillas. „Pot confirma că este el”. Nu sunt urme ale vreunei agresiuni. Autopsia va stabili cauzele exacte ale morții.

The Guardian ne asigură că era foarte cald afară.

Într-un articol de pe BBC - secțiunea „Știință”, prezentatorul vaccinist explica „De ce vaccinul împotriva coronavirusului vă va salva anul 2021 - Cursa pentru a ne proteja de COVID-19 a dus la vaccinuri de ultimă generație.”

Mosley scria și pentru Daily Mail. El a fost desemnat jurnalistul medical al anului de către British Medical Association în 1995.

Michael Mosley mai afirma pe X:

„Dacă sunteți vaccinat și faceți o infecție de debut (ceea ce este puțin probabil), vă veți îmbolnăvi mai puțin, veți elimina virusul mai repede, cu niveluri mai scăzute de virus în general. Un studiu recent sugerează că aveți de 20 de ori mai multe șanse de a lua Covid de la petrecerea timpului cu cineva care este în nevaccinat.”, scria acesta pe Twitter pe 22 decembrie 2921