ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Damian Baciu din Brașov, supraspecializat în vaccinologie în Franța și reîntors în România, a discutat cu prof. George Bănulescu despre minciunile și miturile pandemiei, mai ales despre obsesia pentru vaccinarea Covid a copiilor și reacțiile adverse letale care s-au manifestat la un caz de 16 ani, decedat și neraportat ca fiind pricinuit de serul experimental Covid. Discuția realizată cu câteva luni în urmă are valoare sporită azi, când vedem cum reacționează autoritățile în Cazul Petrică Mîțu Stoian.
 
Sunt medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, sunt medic de copii și am o supraspecializare în vaccinologie, obținând o diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V, în 2003. Din 2005 sunt reîntors în țară și activez ca medic pediatru.
 
Pentru început, aș dori să avem în vedere și să pornim de la un dicton foarte cunoscut: Dubito ergo cogito, cogito ergo sum - ceea ce s-ar traduce foarte simplu în românește: Mă îndoiesc, deci gândesc, gândesc deci exist.
 
Luați reversul acestei afirmații, acestui dicton, și veți vedea că dacă nu gândim, pentru cei care sunt la butoane și iau decizii în numele și pentru noi, nu existăm. De aceea, va trebui să le demonstrăm că noi gândim, ne punem întrebări, deci existăm! Nu suntem unelte de manevrat, așa cum unii și-ar dori să fim și nici animale de laborator.”, afirmă medicul, care prezintă și un ca caz de deces după vaccin pe care îl cunoaște personal:

Un deces de vaccin mistificat în acte

Cu referire la decesele de după vaccin, medicul de prestigiu afirmă că „au fost cazuri și cunosc personal cazuri categorice, fără nici un fel de dubiu, cum ar fi cel al unui adolescent de 16 ani mort la o lună de zile după a doua înțepare, de aplazie medulară. Aplazie medulară! Deci, a murit din cauza înțepatului - caz la noi în oraș (Brașov, n.r.), asta s-a întâmplat! Este trecut ca un deces de natură hematologică, nimic de a face cu Covidul.
 
Un copil absolut perfect sănătos până la vârsta de 16 ani, fără nici o spitalizare, fără nici un tratament de lungă durată. Un copil cu un istoric de Covid-19 familial, în care el n-a avut nici un fel de semne de boală - părinții, da, dar el, nici un semn de boală - și, când a fost spitalizat pentru teribilul diagnostic (aplazie medulară post-vaccinare, n.r.), avea deja imunoglobuline G în sânge, cele M, care indică o infecție recentă, nu mai erau.
 
Deci, în urmă cu 4-5 luni, el trecuse prin boală asimptomatic, apoi a fost vaccinat, lucru care i-a produs decesul.
 
Este dincolo de orice acceptabilitate! România, până în urmă cu 10 zile, nu raportase nici un efect advers secundar către Uniunea Europeană. Nici unul!”, a explicat medicul Damian Baciu.

OMS, ONU și nu numai, mint încontinuu

„Am mai pune în discuție un lucru de bază pe care orice om ar trebui să-l aibă: bunul simț. Bunul simț dacă nu stă la baza tuturor activităților noastre, lucrurile s-ar putea s-o ia câteodată razna rău de tot. Gândiți-vă ce atitudine, ce considerație și, mai ales, ce credibilitate ați avea d-voastră sau oricare dintre noi pentru un om care minte, pentru un guvern sau un președinte care minte, pentru o organizație de tip mondial - cum sunt OMS, ONU și nu numai -, care mint încontinuu: de un an și jumătate (de la începutul pandemiei), ei trec dintr-o minciună într-alta. Ce considerație puteți avea pentru astfel de situații, pentru astfel de oameni și de organizații? Asta este o întrebare la care d-voastră v-aș ruga să reflectați și să dați un răspuns”, este introducerea pe care o face dr. Damian Baciu. 

Medicul povestește despre inutilitatea vaccinării copiilor și aduce în discuție decesul post-vaccinare al unui minor de 16 ani, care trecuse cu bine prin boală dar nu a rezistat vaccinului „sigur și eficient”. 

Autoritățile falsifică decesele

În Franța, au pus întrebare: pentru ce să facem vaccinarea copiilor, când mai puțin de 5% din numărul total de infectări din primul val ... în luna august 2020 au făcut socoteala și au văzut că dintre toți care au fost testați pozitiv, mai puțini de 5% au fost copii sau tineri între 0 și 18 ani. Din acești mai puțin de 5%, 70% au fost asimptomatici, n-au avut nimica, iar ceilalți până la 100% au fost cu semne ușoare de răceală sau cu un pic de deranj digestiv. Dintre toți aceștia, mai puțin de 1% au fost spitalizați, deci un procent infim! Iar cei care au decedat sunt aproape nesemnificativi pentru că, dintre ei, erau copii cu comorbidități. Deci, care este logica? Nu există logică. Deci, uitați termenul de medicină științifică de un an și jumătate încoace! Nu are nimic de a face ceea ce s-a întâmplat în toată lumea cu știința medicală, este doar apanajul aberațiilor de tip medical - de fapt, un medic nici nu știu dacă ar putea să facă socoteli de tipul acesta. Este dincolo de orice închipuire! (...)

Am aflat nu demult, știți și d-voastră foarte bine, că din totalul de multe-multe mii de decese de anul trecut legate de această boală teribilă (din România, n.r.), doar două sute și ceva de decedați au fost de această boală. Vă dați seama câtă incorectitudine, câtă mișculație s-a făcut? Anul trecut, până n-a apărut înțeparea, oricine deceda era mort de Covid. Au fost schimbate certificate de deces și obligatoriu trecut punctul 1, deci cauza decesului - Covid-19.
 
Au făcut falsificare! După ce s-a trecut la campania de înțepare, toți cei care decedau din cauza vaccinului nu erau trecuți cu moarte de așa natură: mureau de orice altceva, dar nu de înțepare!”, atrage atenția reputatul medic.

VIDEO: