ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o scrisoare din 28 septembrie adresată oficialilor de la FDA și de la CDC din SUA, un medic de la terapie intensivă și-a detaliat îngrijorarea cu privire la reacțiile adverse, inclusiv decese, care au fost observate la persoanele vaccinate anticovid, relatează The Defender.

Dr. Patricia Lee, un medic licențiat din California, a declarat că experiența sa cu pacienții care au fost vătămați de vaccin  "nu corespunde cu afirmațiile făcute de autoritățile federale din domeniul sănătății cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19".

În scrisoare, Lee a descris observarea unor "indivizi în întregime sănătoși care au suferit leziuni grave, adesea fatale", inclusiv mielită transversă(o inflamație a coloanei vertebrale), care a dus la tetraplegie( paralizie), pneumonie , insuficiență a mai multor organe ale sistemului, tromboză a sinusurilor venoase cerebrale, șoc hemoragic postpartum și șoc septic.

Lee, medic practicant de peste 20 de ani, a declarat că "nu a fost niciodată martoră la atât de multe leziuni legate de vaccinuri până în acest an".

Lee i-a spus doctorului Peter Marks, directorul Centrului pentru evaluarea și cercetarea produselor biologice al FDA, și doctorului Tom Shimabukuro din cadrul echipei de siguranță a vaccinului COVID-19 din cadrul CDC, că, deși "cauzalitatea este dificil de dovedit în mod definitiv, judecata mea clinică este că fiecare dintre aceste leziuni a fost cauzată de un vaccinul anticovid, deoarece nu a existat nicio altă explicație plauzibilă pentru aceste vătămări, în afară de faptul că pacienții fuseseră recent vaccinați".

Lee a recunoscut că raportul său reflectă experiența unui singur medic. Cu toate acestea, a scris ea, pare "improbabil din punct de vedere statistic" ca un singur medic să fie martor la atât de multe leziuni provocate de vaccinul COVID-19 dacă afirmațiile autorităților federale de sănătate cu privire la siguranța vaccinurilor ar fi fost corecte.

"Nu mai pot accepta în tăcere răul grav cauzat de vaccinurile COVID-19", a concluzionat Lee. "Sper sincer ca reacția la această scrisoare să nu se concentreze asupra mea, ci mai degrabă să se concentreze pe abordarea problemelor grave de siguranță ale acestor produse pe care, fără îndoială, fie le-ați omis, fie alegeți să le ignorați."

De la emiterea scrisorii inițiale, avocații lui Lee au trimis o altă scrisoare către CDC și FDA, în care spun că "lipsa de răspuns a agențiilor este foarte îngrijorătoare", adăugând că solicită un răspuns pentru a putea "organiza o discuție și o sesiune de colectare de informații între Dr. Lee și reprezentanții corespunzători de la CDC și FDA".
 
Citiți ambele scrisori AICI