ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul italian Valerio Petterle a fost întrebat public despre morțile subite. Acesta a sugerat că morțile subite ale adulților sunt în creștere și a recomandat efectuarea mai multor autopsii pentru a descoperi de ce mor oamenii în mod neașteptat, scrie Igor Chudov, potrivit contului său de Subtack. 

Pentru această sugestie, doctorul Petterle a fost suspendat timp de două luni.

 
 


Autoritățile și consiliile medicale italiene nu sunt interesate să facă autopsii pentru a înțelege mortalitatea excesivă din Italia. În schimb, l-au suspendat pe medicul care a sugerat să cerceteze morțile subite ale italienilor.

Care sunt declarațiile „ofensatoare"? 

„Decesele subite sunt în creștere și jumătate dintre decese se datorează SADS, sindromul morții subite a adulților", a explicat Petterle pentru La Verità „unul din doi decedați de vârstă mijlocie era sănătos-dar ulterior se poate observa că sistemul lor imunitar ar fi fost afectat.”. Petterle s-a declarat îngrijorat de creșterea numărului de decese din cauza infarctului miocardic și de necesitatea de a efectua mai multe autopsii pentru a ajunge la cauze.

Autoritățile sanitare italiene au o problemă pe care ar trebui să o investigheze: în 2022, Italia a avut un exces de mortalitate de 11-25%.
 
 
 

Ce i-a făcut pe italieni să moară în exces în 2022? Nu avem nicio idee! Știm doar că autoritățile sanitare italiene NU vor să aflăm răspunsul. În schimb, îi suspendă pe medicii care recomandă efectuarea mai multor autopsii. Îmi pare rău pentru curajosul medic italian Valerio Petterle. Sper că nu va renunța, scrie Chudov cu oarecare regret. 

Pe măsură ce oamenii care mor subit sunt îngropați sau incinerați, s-ar putea să nu avem niciodată dovada de ce au murit - ceea ce este exact ceea ce vor consiliile medicale italiene. O crimă perfectă are nevoie de o mușamalizare perfectă!

Dr. Petterle nu este singurul. Atunci când un curajos parlamentar britanic, Andrew Bridgen, a sugerat că excesul de decese în Marea Britanie reprezintă o urgență națională, a fost acuzat pe nedrept de antisemitism. Matt Hancock, un geniu al lockdownurilor britanice, și Rishi Sunak, un membru al FEM care a profitat enorm de pe urma companiilor producătoare de vaccinuri COVID, au fost în fruntea acestor acuzații false.