ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Wilbur H. Chen are o problemă. Pe de o parte, face parte din Comitetul consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP), care este responsabil cu aprobarea vaccinurilor în numele CDC. Pe de altă parte, el are o afacere medicală înfloritoare, care are nevoie de finanțare pentru a funcționa corespunzător. Poate că acest lucru nu pare a fi o problemă, până când realizăm că 437.250 de dolari din banii care i-au fost plătiți anul trecut au provenit de la companii producătoare de vaccinuri, scrie JD Rucker pe site-ul NOQ Report.
 
Dacă vor să obțină aprobarea vaccinurilor lor, vor trebui să treacă pe la Dr. Chen și comitetul său consultativ. În vremurile bune, am fi numit acest lucru un conflict de interese.

În ceea ce privește Covid-19 și așa-numitele „vaccinuri” pe care ni le-a impus CDC, nu ne așteptăm ca Dr. Chen sau grupul din care face parte să fi acționat diferit dacă nu ar fi fost plătiți. Ei sunt controlați de pești mai mari decât câteva companii farmaceutice. Cu toate acestea, acest conflict de interese demonstrează cât de puțin se preocupă guvernul nostru ca „experții” și birocrații să ia decizii care să ne avantajeze mai mult pe noi decât pe ei.
 
Știm aproape cu certitudine că cei care încă se află în poziții de putere pentru a decide cu privire la vaccinuri, tratamente, lockdown-uri și mandate sunt cu toții deținuți, în totalitate sau în parte, fie de Big Pharma, fie de Puterile și Principatele care le controlează. Acesta este motivul pentru care mandatele anti-știință prosperă. Acesta este motivul pentru care încă mai există persoane cu măști de față care ne ceartă atunci când ne prind fără scutece peste nas și gură. Și motivul pentru care aleg să ignore imunitatea naturală sau statisticile care demonstrează riscul infinitezimal pe care Covid-19 îl reprezintă pentru copii.

Ei au primit misiunea de a vaccina fiecare bărbat, femeie și copil de pe fața planetei și nu vor permite ca datele sau conflictele de interese să le stea în cale.

Partea cea mai tristă a poveștii doctorului Chen este că ea nu a fost divulgată nici de ACIP, nici de șefii lor de la CDC. Aceasta a trebuit să fie cercetată și expusă de niște simpli cetățeni care fac treaba guvernului în locul lor. S-ar putea crede că un rol atât de important precum acela de a fi unul dintre puținii membri ai Comitetului consultativ pentru practicile de imunizare ar necesita o detașare completă față de producătorii de vaccinuri, dar agenda actuală este prea importantă pentru cei care dețin puterea pentru a lăsa o jumătate de milion de dolari să le afecteze progresul.
 
O căutare pe site-ul guvernamental Open Payments arată că Chen a acceptat 437.250,70 dolari de la Emergent BioSolutions și de la GlaxoSmithKline (GSK) în 2020.
 

GSK este unul dintre cei mai mari patru producători de vaccinuri din lume. GSK produce, printre altele, vaccinul incredibil de toxic împotriva hepatitei B (Engerix-B), controversatul vaccin împotriva HPV (Cervarix), un vaccin meningococic plin de aluminiu (Bexsero) și diverse vaccinuri antigripale.

GSK lucrează, de asemenea, la un vaccin Covid-19 care se află în prezent în faza 3 de studii clinice.

Toate produsele GSK trebuie să treacă pe la Comitetul consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP) al Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC), din care face parte Chen, pentru a fi aprobate.

Emergent BioSolutions este un producător contractual care produce vaccinuri pentru alții, inclusiv vaccinul Covid-19 de la Johnson & Johnson (J&J), care a fost asociat cu formarea de cheaguri de sânge și cu tulburări de sângerare.

Emergent BioSolutions are un istoric al siguranței dezastruos. Chiar dacă autoritățile federale de reglementare sunt, în general, norocoase în ceea ce privește descoperirea problemelor de siguranță, problemele de la fabrica Emergent din Baltimore au fost atât de grave încât, la începutul acestui an, Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a închis fabrica și a ordonat J&J să o preia și să o administreze ea însăși.

FDA a ordonat, de asemenea, ca 75 de milioane de doze de vaccinuri COVID-19 fabricate la acea fabrică să fie distruse din cauza contaminării. Toate vaccinurile fabricate la fabrica Emergent BioSolutions trebuie să fie mai întâi aprobate de ACIP, din care face parte Chen.