ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un miliardar rus a devenit cel mai recent om de afaceri din domeniul criptomonedelor care a murit în circumstanțe misterioase, după ce elicopterul său s-a prăbușit pe vreme bună în apropiere de Monaco, potrivit dailymail.

Antreprenorul Vyacheslav Taran, în vârstă de 53 de ani, a murit după ce elicopterul s-a prăbușit în apropiere de orașul balnear Villefranche-sur-Mer, după ce a decolat de la Lausanne, în Elveția.

Taran este al treilea antreprenor de criptomonede care moare în mod neașteptat în ultimele săptămâni. 

Întrucât prăbușirea care l-a ucis pe Taran a avut loc pe vreme bună și senină - și după ce un alt pasager ar fi anulat în ultimul moment - misterul înconjoară acum moartea miliardarului. 

Taran, cofondatorul platformei de tranzacționare și investiții Libertex și al Forex Club, zbura de la Lausanne împreună cu un pilot experimentat într-un elicopter H130 cu un singur motor, când s-a prăbușit în jurul orei 13.00, pe 25 noiembrie.

Un pilot francez în vârstă de 35 de ani a fost, de asemenea, ucis.

Procurorul general adjunct din Nisa, care s-a deplasat la fața locului, a declarat că nu poate fi exclusă vina unei terțe părți. 

Un alt pasager neidentificat trebuia să se alăture lui Taran în zbor, dar acesta a anulat în ultimul moment, potrivit presei locale. 

Taran - un specialist offshore de mare succes, care a locuit în Monaco în ultimii zece ani - are trei copii cu soția Olga, fondatoarea media Hello Monaco.