ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura este o fetiță de 10 ani ce a fost diagnosticată cu leucemie acută în luna septembrie 2023.

Mama ei povestește: „Totul a început când fetița făcea febră mare 39,6 și am plecat la medicul de familie la consultație care ne-a spus că este viroză.

În decurs de câteva zile au apărut și alte simptome: o dureau piciorușele, îi curgea sânge din nas, era slabită, mereu zicea că nu are putere, în câteva zile a început să se înălbească fața, urechiușile, mâinuțele.

Ne-am dat seama că ceva nu este în regulă cu fetița noastră și la data de 16.09.2023 am plecat să dăm analiza generală de sânge și am primit diagnosticul. Când am aflat mi s-a rupt pământul de sub picioare, ea micuța mă întreba:" Mama ce-i cu mine? nu vreau să pățesc nimic ..." , își dădea seama că ceva nu este în regulă.

Ulterior, medicii de acolo au chemat ambulanța și am fost transferați la spitalul "Mama și Copilul". Acolo medicii ne-au luat și ei analize, fetiței i s-a transfuzat sânge de urgență. Apoi ne-au transferat la Institutul Oncologic în secția de Hematologie.

După o serie de analize și investigații s-a confirmat diagnosticul Laurei de Leucemie acută. Ne-am speriat foarte tare și după mai multe consultații, am hotarât să o ducem la tratament în Italia. De două săptămâni am fost internați de urgență la spitalul Regina Margherita din Torino.

Am început tratamentul și mă rog Domnului să se facă bine fetița mea. Însă avem nevoie de ajutor, nu putem să ne descurcăm singuri cu cheltuielile enorme.”

Cei care vor și pot să o ajute pe micuță, aveți posibilitatea AICI, prin Fundația MCharity