ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicu Grameni, crainicul celor de la Dinamo, a fost deconspirat încercând să își dea întâlnire cu un presupus minor de 15 ani. Îl cunoscuse pe o aplicație destinată persoanelor LGBTQ+, informează Gazeta Sporturilor.

Conversațiile sunt șocante. Cazul a fost relatat pe larg de „Justițiarul de Berceni”, activ în spațiul online privind cazurile de prădători sexuali, seria sa de „Catching a predator” ajungând la episodul 124. Protagonist este „Nicu Crainicul”.

Potrivit sursei citate, conversațiile dintre crainicul „câinilor” și presupusul minor s-au desfășurat pe o aplicație de dating destinată persoanelor LGBTQ+, numită Grindr.

 Lucrez în fotbal. Nicu aici. Vrei să ne cunoaștem?
-De ce nu? Ai mai multe poze?

- Tu ai poză?
- Da, dar am aproape 16 ani, dacă nu e o problemă pentru tine.
- E OK.

Apoi, Grameni i-a trimis presupusului minor o poză cu organele genitale.

- Ești activ sau pasiv? Eu sunt activ. Pe ce post joci?
- Fundaș dreapta.

- Unde joci? Eu sunt la CS Dinamo.
- Eu sunt din 2008 la FCSB.

Surse din fruntea CS Dinamo au transmis pentru GSP.ro că Grameni nu mai lucrează la club. Ar fi fost dat afară în urmă cu 9 luni.

- FCSB sau FCSB Academy?
- FCSB.

- Bun. Cunosc pe toată lumea de acolo, mă bucur că ești deschis și ai încredere. Totuși, să ai grjă, sunt o grămadă de nebuni pe aici.
- Da, am întâlnit.

- Putem vorbi pe WhatsApp sau Instagram, dacă vrei. Că vorbeam de încredere și discreție, sunt însurat, am doi copii și nu știe nimeni de mine.
- OK, dă-mi numărul tău.

Conversațiile au continuat pe WhatsAapp.

- Ar fi trebuit să merg acum la un meci de U19. Progresul Spartac - CS Dinamo. Sferturi de finală la Campionatul Național. Mă ocup de el. Mă simt rău, mă chinuie o răceală. Am și o cântare la Sibiu, la o nuntă, sunt solist vocal, am trupă. Ești o surpriză plăcută.
- Mulțumesc, cum așa?

- Să lucrezi în fotbal și să dau de un jucător... E prima oară când nu am nici un stres legat de discreție. Nu mă întreba de ce.
- Nici eu, pari safe (n.r - sigur)

- Probabil chimia, de regulă sunt foarte reținut. Când poți, ne putem vedea. Nu ți-am spus. Sunt și crainic la Dinamo în Liga 1. Avem luni pe Arena Națională barajul.
- Da, cu ungurii, știu. Câștigați?
 
VIDEO: