ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a fost scos din închisoare cu o stare de rău generalizat și dus de la Jilava la Spitalul de Urgență ca apoi să ajungă la Institutul de Oncologie Fundeni cu diagnosticul de cancer galopant la pancreas, după cum au transmis ActiveNews surse apropiate de familie. Potrivit acestora, Obreja este păzit de un gardian în salon.

Reamintim că Liviu Dragnea a făcut la eliberare o declarație șocantă despre abuzurile din pușcărie: „Nu m-am vaccinat, am fost vaccinat. Nu m-au lăsat să decid.”

Recent, milionarul Peter Imre a murit la 60 de ani de cancer, reactivat brusc după 40 de ani. Cozmin Gușă a dezvăluit că fusese dublu vaccinat.

ActiveNews a publicat ulterior o întreagă analiză dezvoltată de Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE.

„Una dintre constatările importante pe care le-am auzit de la acești specialiști în cancer este că mulți dintre pacienții lor care nu au mai avut cancer timp de trei, patru, cinci ani - au fost scanați PET (tomografie cu emisie de pozitroni) și aratau foarte bine, fără boală detectabilă -, ei bine, după a doua sau a treia injecție, dintr-o dată le-a reapărut boala în stadiul patru, ca un foc de paie. Iar acest lucru ne întoarce la sistemul imunitar afectat, la mecanismele de suprimare a imunității, la daunele pe care le provoacă spike-ul persistent și ARN-ul modificat. Așadar, un lucru pe care îl observăm sunt cancerele agresive, foarte rapid.” - spunea Dr. Ryan Cole, anatomopatolog clinic cu o subspecializare în patologia pielii și doctorat în imunologie

Știrea despre Rudel Obreja a fost confirmată azi de RomaniaTV, care transmite că familia și avocații lui Rudel Obreja au făcut demersuri pentru întreruperea pedepsei în dosarul Gala Bute pentru a se putea trata. Cererea va fi judecată de Tribunalul Ilfov pe 20 iulie 2022.

„Soțul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soțul meu către doctorul din penitenciarul Jilava, dr Pădurean Lucian. Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore. Stă acolo și când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon, normal, omenește cu familia”, a declarat soția lui Rudel Obreja într-o intervenție telefonică la România TV.

Problemele pentru Rudel Obreja ar fi apărut la două săptămâni de la încarcerare, spune soția fostului pugilist.

„S-a plâns că are niște dureri. După ce a fost tratat cu indiferență mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova unde este tratat de scolioză. După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i se spune că nu au secție de gastro. L-au trimis … i-au făcut o ecografie abdominală și șoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar Jilava. Din nou acuză dureri, a fost din nou dus … abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăște internarea pentru că acolo apare ceva. După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: CANCER. Deci oamenii îl tratau în penitenciar cu NoSpa pentru scolioză și omul avea cancer”, a declarat soția lui Rudel Obreja la România TV.

Soția fostului pugilist face apel la medicii legiști să finalizeze expertiza privind boala lui Rudel Obreja până la termenul din 20 iulie pentru a-i permite să se trateze pentru boala de care suferă.

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani de închisoare, alături de Elena Udrea, care are de executat 6 ani, în dosarul Gala Bute. Rudel Obreja susținea, într-un mesaj trimis din penitenciar, că este nevinovat, iar condamnarea sa are rațiuni politice, mai transmite sursa citată.