Un film documentar despre vaccinuri și  problemele pe care le cauzează, „Vaccinde revealed”, a început să fie difuzat, gratuit, 24 de ore din 24, din noaptea de luni spre marți pe site-ul vaccinesrevealed.com. 20 de experți din toată lumea vorbesc despre efectele vaccinurilor,  în încercarea unei reevaluări a raportului real  risc-beneficiu în cazul imunizării.

Acest documentar, în nouă părți, include experiențele mai multor oameni de știință, cercetărori, juriști, medici și părinți, precum și victime ale vaccinurilor și membri ai familiilor lor, dezvăluind legătura dintre boli și vaccinuri. 

În contextul unor campanii medicale agresive din partea guvernelor și companiilor Big Pharma care susțin vaccinarea, cu scopul declarat de prevenire a bolilor, documentarul prezintă și cealaltă față a medaliei, arătând efectele, de cele mai multe ori dăunătoare, ale vaccinurilor. 

„Misiunea noastră este de a preveni daunele și decesul provocate de vaccin și de a promova și proteja dreptul fiecărei persoane de a lua decizii independente privind vaccinarea independentă pentru ei și familiile lor. Nu ne vom opri până când lumea întreagă nu va avea cunoștințele necesare privind adevărul despre vaccinuri”, spun autorii documentarului.

Printre experții chemați să-și spună punctul de vedere în documentar se numără Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, despre care presa americană scria, la începutul anului, că a fost desemnat de președintele Donald Trump să conducă o comisie care să analizeze siguranța și integritatea științifică a vaccinurilor.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews