ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația „Studenți pentru Viață” și-a ales vineri, 25 septembrie 2020, un nou președinte, în persoana Adelinei Elena Militaru, studentă în anul V la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„Dintotdeauna am știut că a ocroti o persoană, indiferent de stadiul de dezvoltare în care se află, este un lucru firesc. Viața începe de la momentul concepției, iar noi, cei din jur, din acel moment suntem responsabili ca acel copilaș, poate viitor medic, avocat sau profesor, să aibă șansa de a se naște și să-și poată îndeplini menirea sa pe pământ. Binele se învață și se construiește încă de când suntem tineri, iar Asociația Studenți pentru viață mi-a demonstrat că dragostea și grija față de cei din jur sunt cele două lucruri pentru care va merita întotdeauna să luptăm. Îmi doresc ca în acest mandat să contribui la dezvoltarea proiectelor ce vin în sprijinul femeilor care trec printr-o criză de sarcină. Îmi doresc să duc mai departe povestea Studenți pentru viață începută de Alexandra Nadane și continuată de Eliza Cloțea cărora le mulțumesc pentru încredere și îndrumare”, a declarat Adelina Elena Militaru, noul președinte al Asociației „Studenți pentru Viață”, potrivit paginii web a organizației.

La rândul său, Eliza Maria Cloțea a dorit să le mulțumească membrilor asociației, cu ocazia finalizării mandatului de președinte, pentru tot ceea ce au realizat împreună, dar și să-i asigure că rămâne alături de ei, continuându-și activitatea de militant pro-Viață și ajutorul acordat femeilor aflate în criză de sarcină.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost alături de noi în acești doi ani la Studenți pentru viață. Le mulțumesc colegilor mei studenți pentru proiectele frumoase pe care le-am construit împreună, pentru încercările pe care le-am depășit în echipă și care ne-au format. Una din cele mai valoroase lecții învățate la Studenți pentru viață este înțelegerea faptului că, oricât de greu ar fi să împlinești binele, acesta este lucrul corect de făcut. Am încercat să aducem, pe cât putem, o bucurie femeilor în criză de sarcină, familiilor și copilașilor acestora și sunt recunoscătoare tuturor celor care ne-au sprijinit. Voi continua să fiu alături de Adelina și de Studenți pentru viață, iar activitatea mea va continua cu noi proiecte pro-viață”, a afirmat Eliza Maria Cloțea, fostul președinte al Asociației „Studenți pentru Viață”.