ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un nou protest anti-măști este anunțat pentru sâmbătă după amiază, în Piața Operei din Timișoara, începând cu ora 16:00. Este a treia manifestație de acest gen a a timișorenilor, părinți ai căror copii învață în școlile din Timișoara în varianta clasică respectiv cu prezență fizică la cursurile școlare.

”Astăzi noi, cei care iesim neobosit in strada, de câteva saptamani, parintii copiilor constrânși sa se supuna unor masuri neconstitutionale, genocide, impotriva vietii dar împachetate în ambalaj cu falsa eticheta  "aparand viata" suntem convinși, că toate aceste măsuri abuzive si anume:
 
-Purtatul Mastii inutile (dovedit de studii ca nu te poate proteja de nici un virus) care iti pune sănătatea in risc diminuand oxigenarea creierului si favorizand inhalarea unei cantități peste limita maximă admisă de dioxid de carbon si particule din propria flora bacteriana expectorata;
 
-folositul dezinfectantilor chimici pentru mâini, abuziv;
 
-Izolarea copiilor la scoala in banci îmbrăcate  in plexiglas;
 
- distanțarea socială;
 
- imputernicirea medicilor școlilor sa poata decide măsuri epidemiologice fără acordul părinților cum ar fi vaccinarea obligatorie sau aplicarea unor tratamente medicale fără consimțământul parintilor;
 
Sunt gândite si puse în aplicare cu scopul de a  îmbolnăvi si de a creea mai multi sclavi ai industriei farmaceutice, sunt construcții puse la cale cu scopul de a crea o generație de sociopati cu o mare doza de sclavagism. Milioane de oameni din toată lumea astăzi si-au facut un scop din a desconspira aceste măsuri si pe cei care le impun abuziv privandu-ne de libertatea de drept cu care ne naștem ca ființe suverane pe acest pamant”, anunță organizatorii protestului.