ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu israelian condus de prof. Zohar Habot-Wilner de la Centrul Medical Sourasky din Tel Aviv, precum și de Rambam Health Care Campus, Galilee Medical Center, Shaare Zedek Medical, Sheba Medical Center, Kaplan Medical Center și Sourasky,a concluzionat că inflamația ochilor este un efect advers la vaccinarea cu Pfizer, realtează Doctorul Zilei.

Iată rezultatele studiului:
 
21 de persoane au dezvoltat uveită

2 persoane au dezvoltat sindromul punctului alb evanescent multiplu (MEWDS).

„Toți pacienții din studiu au îndeplinit criteriile Organizației Mondiale a Sănătății și scorului Naranjo care leagă debutul uveitei de vaccinare. Acest interval de timp este în concordanță cu alte rapoarte de uveită după diferite vaccinuri”, a spus profesorul Habot Wilner, cu precizarea că „niciunul dintre pacienți nu a avut modificări în tratamentele lor sistemice timp de cel puțin șase luni înainte de a primi vaccinurile. Opt dintre pacienți au avut un istoric anterior de uveită, dar nu mai puțin de unul până la 15 ani înainte”.

În schimb, cercetătorul a transmis celor care doresc să se vaccineze să meargă la medic de urgență dacă simt ceva supărător la ochi după vaccinare, mai precis dacă au dureri, roșeață sau dacă simt că vederea li s-a deteriorat.

Uveita este inflamarea stratului pigmentar al irisului.