Luni, 10 septembrie, se anunță noi proteste în toată țara pentru comemorarea violențelor din 10 august. Inițiatorii acțiunii au creat deja o o pagină pe Facebook intitulată „Reușim pentru România„ în care afirmă că doresc demisia și urgentarea anchetării și judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul din 10 august din Piața Victoriei.
 
„Pe 10 septembrie ieșim în stradă în București și în alte orașe din România și Diaspora, pentru a cere demisia și urgentarea anchetării și judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piața Victoriei din București. A trecut o lună și nu avem nicio demisie și niciun vinovat!”, se arată pe pagina de Facebook a comunității Reușim pentru România.

Potrivit centralizatorului protestelor anunțate pentru luni seară, realizat de ”Reușim pentru România”, vor avea loc manifestații în Piața Victoriei din București, în Alba-Iulia, Arad, Bistrița, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Satu-Mare, Sibiu, Târgu Jiu și Timișoara.
De asemenea, au fost anunțate proteste și în diaspora: Barcelona, Bilbao, Dublin, Geneva, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Strasbourg, Torino, Valencia, Viena, informează romaniatv.net.