ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Mark Woolhouse, membru al subgrupului de modelare SAGE SPI-M, și-a exprimat regretul profund în timp ce recunoștea faptul că el și ceilalți consilieri științifici ai guvernului britanic au greșit practic totul în ceea ce privește epidemia de Covid, conform publicației En Volve.

El descrie modul în care închiderea a cauzat mai mult rău decât bine în noua sa carte, The Year the World Went Mad, și pașii greșiți care au agravat epidemia din Marea Britanie.

„Lockdown-urile nu sunt o politică de sănătate publică", a declarat Woolhouse, cercetător în domeniul bolilor infecțioase la Universitatea din Edinburgh. Ele indică un eșec al politicii de sănătate publică".
 

"Le-am făcut rău grav copiilor și tinerilor noștri care au fost lipsiți de educație, de locuri de muncă și de o existență normală, precum și de perspectivele lor de viitor, în timp ce au fost lăsați să moștenească un munte de datorii publice care a depășit recordurile", argumentează el..... "Toate acestea pentru a proteja NHS de o boală care reprezintă o amenințare mult, mult mai mare pentru persoanele în vârstă, fragile și infirme decât pentru cei tineri și sănătoși”.

Harry de Quettevill relatează în The Telegraph:

"Știam din februarie [2020], nu mai vorbim de martie, că închiderea nu va rezolva problema. Pur și simplu ar fi întârziat-o", spune Woolhouse.
 
Citiți întreaga declarație AICI