ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Mircea Chira, din Alba Iulia, a murit subit zilele trecute. Anunțul a fost făcut pe rețeaua de socializare Facebook de un fost partener de afaceri. Avea 51 de ani, iar cauza decesului se pare că a fost un infarct, transmite Alba24.

Mircea Chira a deținut mai multe afaceri în Alba și a fost președintele organizației PSD Alba Iulia, timp de un an. O bună perioadă de timp a fost un influent om de afaceri în județul Alba și chiar deținător al unui ziar local. Era un mic magnat local cu multe proprietăți, mașini scumpe, avion și elicopter, spații comerciale, moteluri și un showroom auto, scrie sursa citată.

Conform acesteia, Chira era mason și a fost responsabil cu organizarea regională a Marii Loji Naționale a României. El a fost membru timp de 4 ani în Senatul lărgit al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia cât și în Consiliul Director al Filantropiei Ortodoxe din Alba Iulia.

După ce afacerile i s-au prăbușit brusc a devenit speaker motivațional și făcea cursuri cu diverse grupuri, după cum se poate vedea și pe contul său de Facebook (foto sus), mai amintește ziarul citat.

Mesajul prin care a fost anunțat decesul lui Mircea Chira a fost postat pe Facebook de un vechi partener de-al său, jurnalistul Iosif Gligor: „A PLECAT! DRUM LIN SPRE LUMINĂ! În urmă cu doar 5 zile era atât de optimist că luna mai îi va schimba viața!”...