ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Departamentul de poliție din Durham, Anglia, a confirmat că opt morți subite se numără printre cele 329 de evenimente raportate pe care le-au primit în ziua de Crăciun în Durham, Anglia, relatează Gateway Pundit.

Potrivit BBC, niciunul dintre decese nu este considerat a fi suspect.

Aceste decese sunt descrise ca fiind extrem de înspăimântătoare într-un videoclip care circulă în prezent pe internet, susținând că, de obicei, media morților subite este de mai puțin de 1 pe săptămână.

"Deci, în primul rând, o veste tragică, în ziua de Crăciun, au fost opt decese subite în comitatul Durham", a declarat un bărbat într-un videoclip. "Opt decese subite în ziua de Crăciun".

Potrivit datelor de pe site-ul guvernului, totalul deceselor cardiace subite din ultimii cinci ani este următorul: 58 (20216), 43 (2017), 31 (2018), 43 (2019) și 44 (2020).

"Deci, spunem că este vorba despre o medie. 40 pe an, asta înseamnă mai puțin de unul pe săptămână. În ziua de Crăciun, avem opt", a continuat el.