ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pacient cu COVID-19 înaintat în vârstă și-a revenit din boală după ce un ordin judecătoresc i-a permis să fie tratat cu Ivermectină, în ciuda obiecțiilor spitalului în care era internat, potrivit avocatei familiei, citată de The Epoch Times.

După ce un spital din Illinois a insistat să îi administreze pacientului Remdesivir, iar tratamentul a eșuat, viața acestuia a fost salvată după ce o instanță a ordonat ca un medic extern să fie autorizat să îl trateze cu Ivermectină, în ciuda obiecțiilor vehemente ale spitalului. 
 
Este „mai mult ca sigur” că medicamentul a fost cel care i-a salvat viața pacientului vârstnic, „deoarece starea lui s-a schimbat imediat după ce a luat Ivermectină”, a declarat avocata familiei, Kirstin M. Erickson, de la firma de avocatură „Mauck and Baker” din Chicago, pentru The Epoch Times.
 
Sun Ng, în vârstă de 71 de ani, care se afla în vizită în Statele Unite, venind din Hong Kong pentru a sărbători prima zi de naștere a nepoatei sale, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și în câteva zile a ajuns la un pas de moarte. El a fost internat pe 14 octombrie la Edward Hospital, din Naperville, Illinois, aparținând sistemului de sănătate Edward-Elmhurst Health. Starea lui s-a înrăutățit dramatic și a fost intubat și conectat la un ventilator câteva zile mai târziu.
 
Singurul copil al lui Ng, Man Kwan Ng, care are un doctorat în inginerie mecanică, a făcut propriile cercetări și a decis că tatăl său ar trebui să fie tratat cu Ivermectină.
 
Însă, împotriva dorinței fiicei, spitalul a refuzat să îi administreze ivermectina și i-a împiedicat accesul la un medic dispus să i-o administreze.

Fiica a mers în instanță în numele tatălui său și, la data de 1 noiembrie, judecătorul Paul M. Fullerton a emis un ordin temporar de restricție prin care solicita spitalului să permită administrarea de ivermectină pacientului.  Spitalul a refuzat să se conformeze ordinului judecătoresc.
 
La o audiere ulterioară în instanță, pe 5 noiembrie, Fullerton a declarat că unul dintre medicii care au depus mărturie l-a descris pe Sun Ng ca fiind „practic pe patul de moarte”, cu o șansă de supraviețuire de doar 10-15%. Ivermectina poate avea efecte secundare minore, precum amețeli, mâncărimi ale pielii și diaree, la doza sugerată pentru Ng, dar „riscurile acestor efecte secundare sunt atât de minime încât situația actuală a domnului Ng depășește de o sută de ori acest risc”, a afirmat Fullerton.
 
Judecătorul a emis un ordin preliminar în acea zi, ordonând spitalului să „permită imediat ... privilegii temporare de urgență” medicului lui Ng, dr. Alan Bain, „numai pentru a administra Ivermectină acestui pacient”.
 
Spitalul s-a opus ordinului pe 6 și 7 noiembrie, refuzându-i lui Bain accesul la pacientul său. Spitalul a susținut că nu-l putea lăsa pe Bain să intre deoarece nu era vaccinat împotriva COVID-19 și că medicul-șef al spitalului nu era disponibil pentru a-l „supraveghea” pe Bain la administrarea Ivermectinei.
 
Avocații fiicei au depus un raport de urgență în instanță pe 8 noiembrie, iar Fullerton a audiat ambele părți. Judecătorul a mustrat conducerea spitalului și a reiterat că trebuie să-i permită lui Bain accesul în interior timp de 15 zile, pentru a-și face treaba. Când spitalul a depus o cerere de suspendare a ordinului, Fullerton a respins-o, ordonându-i din nou să se conformeze.
 
Se pare că ivermectina a funcționat, iar Sun Ng s-a vindecat de COVID-19. El a fost externat din spital pe 27 noiembrie.

„Recuperarea tatălui meu este uimitoare”, a declarat fiica sa, Man Kwan Ng.
 
„Tatăl meu este un om rezistent. S-a luptat din răsputeri să supraviețuiască și, desigur, a reușit aceasta cu ajutorul lui Dumnezeu. A fost deconectat de la oxigen după aproximativ trei zile de la mutarea din secția de terapie intensivă. A început să se hrănească normal înainte de externarea din spital. S-a întors acasă fără să aibă la el o butelie de oxigen și un tub de alimentare instalat în stomac. Acum poate sta în picioare lângă pat și exersează mersul cu ajutorul unui cadru. După ce a fost sedat timp de o lună, conectat la un ventilator la terapie intensivă, performanțele sale sunt peste așteptările noastre. Slăvit să fie Domnul!”
 
Avocata Erickson a declarat că acest deznodământ „fericit” oferă o „speranță pentru națiune”.

„Primim telefoane de peste tot”, a declarat ea pentru The Epoch Times. „Oameni care vor să dea în judecată spitalele după ce cineva le-a murit... au vrut să primească medicamentul și nu au putut.”
 
Oamenii vor doar să facă ceea ce este mai bine pentru membrii familiilor lor și „să poată obține singuri ivermectina”, și să o aibă la îndemână „și să o folosească atunci când cineva începe să dezvolte simptome”, a spus Erickson.
 
Ea a spus că echipa sa juridică și clientul ei au fost „foarte recunoscători” că Ng s-a recuperat și „ne înclinăm” în fața judecătorului Fullerton, a dr. Bain și a celorlalți, precum și a spitalului, pentru că a respectat ordinul judecătoresc, în cele din urmă.
 
Pentru mai multe informații despre Ivermectină și despre cum poate fi ea obținută, Erickson a spus că oamenii ar trebui să viziteze pagina web a organizației Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, la adresa Covid19CriticalCare.com.