ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un membru al Parlamentului Finlandei, Ano Turtiainen, a ținut un discurs verde-n față pe 9 iunie 2021 despre posibilul genocid al injectării cu serurile experimentale Covid, în plină desfășurare în Finlanda, informează Vaccine Impact News, care citează Rapsodia.fi și Health Impact News.

El i-a avertizat pe toți membrii Parlamentului finlandez și pe cei din mass-media, aducându-le la cunoștință că, dacă vor continua să își inducă în eroare cetățenii spunându-le basme despre siguranța vaccinurilor, ei se fac părtași cu bună știință la o serie de infracțiuni diferite, cea mai gravă dintre ele putând fi chiar genocidul.

Iată discursul său complet, așa cum apare în videoclipul aferent:
 
„Onorabile președinte al Parlamentului, raportul comitetului menționează o gamă largă de provocări reale la adresa securității Finlandei. Cu toate acestea, din el lipsește o provocare foarte serioasă la adresa siguranței Finlandei și a finlandezilor în viața noastră de zi cu zi. Mă refer la aceste așa-numite vaccinuri Covid, care au împărțit, de asemenea, poporul nostru în două tabere: cei treji și cei induși în eroare.

Stimați membri ai Parlamentului, vă voi oferi acum următoarele informații, astfel încât să nu mai puteți niciodată spune că nu ați știut după ce veți fi înștiințați despre riscul la care au fost expuși cetățenii finlandezi. Finlanda își injectează în prezent cetățenii cu toxine deghizate sub forma unor vaccinuri Covid.

Ascultați cu atenție. Nici una dintre aceste otrăvuri injectate, deghizate în vaccinuri Covid, nu are o licență de comercializare în Finlanda, ci doar o autorizație de comercializare condiționată din partea Agenției Europene a Medicamentelor (EMA). Termenii unei licențe condiționate prevăd că autorizația este condiționată, citez: „Informațiile disponibile trebuie să demonstreze că beneficiile produsului medical depășesc riscurile acestuia”.
 
În al doilea rând, dragi colegi, în ciuda repetărilor din mass-media, până în prezent avem oficial zero decese COVID în Finlanda. Conform THL (echivalentul CDC), cauzele oficiale de deces din anul 2020 nu vor fi publicate decât în 2022.

Cu toate acestea, conform Fimea (echivalentul VAERS), 78 de persoane au murit din cauza vaccinurilor COVID în Finlanda și există 1.306 raportări de reacții adverse grave și 3.630 de raportări (încă) neprocesate. Se estimează că aproximativ 57% dintre raportările procesate conțin reacții adverse grave. Sursa acestor date este Fimea.

În al treilea rând, licența de comercializare condiționată pentru aceste toxine deghizate în vaccinuri COVID statuează, de asemenea, că: "Solicitantul trebuie să fie capabil să furnizeze informații clinice complete în viitor".

Stimați colegi, acest text este preluat direct de pe site-ul Agenției Europene pentru Medicamente (EMA). Am spus aici de mai multe ori că acesta este un experiment pe oameni. Încălcându-se Codul de la Nürnberg, finlandezilor nu li s-a spus că acesta este un experiment pe oameni.

Acum, prin acest discurs, v-am făcut pe toți, precum și mass-media, să conștientizați că acesta este un experiment pe oameni și că rezultatele lui sunt teribile. Prin comparație, experimentul de vaccinare eșuat anterior, Pandemrix, a fost oprit cu efecte secundare de 32 de ori mai puține decât cele pe care le avem în prezent. Așadar, acum vă întreb pe toți: câți oameni ar trebui să mai moară sau să fie vătămați până când vom întrerupe această omucidere?

Dragi colegi, sunteți acum conștienți de această amenințare extrem de gravă la adresa securității naționale și de faptul că dezavantajele injecțiilor depășesc beneficiile. Nu mai aveți niciun motiv să nu acționați pentru a ne salva națiunea.

În cele din urmă, dacă continuați să ne induceți în eroare cetățenii, spunându-le, de exemplu, basme cum că vaccinurile sunt sigure și autorizate, sunteți părtași cu bună știință la mai multe infracțiuni, cea mai gravă dintre ele putând fi chiar genocidul. Încă o dată, vă reamintesc tuturor celor de aici: o infracțiune devine intenționată atunci când este comisă cu bună știință. Acum sunteți cu toții puși în temă. Vă mulțumesc”, le-a transmis deputatul finlandez Ano Turtiainen colegilor săi.