ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traducătorul Ionel Trandafir ne oferă un nou clip tradus în română care îi va aduce în stadiu de turbare, cu spume la gură, perucile vâlvoi și caschetele în dinți, pe decrepiții milițieni și milițience CNA cărora noi le urăm doar LOVE, exact ca în filmarea VIDEO de mai sus. Ceea ce expune pastorul american se dorește a fi impus și în România. Să luăm aminte. Iată explicația oferită de contributorul nostru benevol, căruia îi mulțumim și pe această cale:

Un pastor din Carolina de Nord trage un semnal de alarmă cu privire la o carte cu conținut sexual explicit pusă la dispoziția copiilor, după ce a fost întrerupt în timpul unei ședințe aprinse a consiliului școlar în timp ce încerca să citească un pasaj.

Pastorul John Amanchukwu a criticat luni oficialii care fac parte din Consiliul de Educație al școlii din orașul Asheville pentru că au pus la dispoziție în bibliotecile școlare cartea controversată care prezintă diverse acte sexuale.

"Dacă nu vreți să o auziți într-o ședință a consiliului de administrație al școlii, de ce ar trebui copiii să o poată citi și vedea în cadrul sistemului școlar?", a spus el după ce oficialii l-au întrerupt când citea din carte.

"Avem perverși care îi pervertesc pe copiii noștri, iar voi toți stați tolăniți, zâmbind în scaunele voastre și celebrați diversitatea, echitatea și incluziunea, dar vreți ca eu să nu o citesc, ca să o auziți."

"Această carte este folosită ca un instrument pentru a crea ceea ce eu numesc viol mental în inimile și mințile copiilor", a declarat Amanchukwu joi co-prezentatorului Todd Piro.

"Le furăm copiilor inocența în America pe măsură ce permitem ca diversitatea, incluziunea și echitatea să domine școlile noastre. Și atât de mulți dintre bibliotecarii noștri aduc acest tip de materiale în sistemul public de învățământ pentru că ei cred că e normal și copiii au nevoie să o vadă pe raft.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews