ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul Institutului de Patologie al Universității din Heidelberg, Peter Schirmacher, a efectuat peste 40 de autopsii asupra unor persoane care au murit în decurs de două săptămâni după ce au făcut un vaccin Covid-19 și s-a declarat alarmat de constatările sale, arată The Exposé, citând publicația germană Augsburger Allgemeine.

Schirmacher spune că între 30 și 40% dintre persoanele pe care le-a examinat au murit din cauza vaccinului și că, în opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este subestimată.

În urma constatărilor sale, Schirmacher a făcut apel la efectuarea mai multor autopsii la persoanele vaccinate decedate, pentru a stabili cu exactitate dacă vaccinurile au legătură cu decesele. El a avertizat că numărul mare de cazuri neraportate de decese cauzate de vaccinare se datorează parțial faptului că „patologii nu observă nimic cu privire la majoritatea pacienților care mor după - și, posibil, din cauza - unui vaccin”.

În ciuda faptului că a tras un semnal de alarmă cu privire la „vaccinurile” Covid, mulți au criticat concluziile lui Schirmacher, Institutul Paul Ehrlich considerând declarațiile directorului „de neînțeles”. Lacheul cancelarului, imunologul german șef Thomas Mertens a respins imediat concluziile patologului: „Nu cunosc nici un fel de date care să susțină o afirmație justificată în acest caz și nu iau de bun un număr neraportat.”

Imunologul Christian Bogdan, de la Spitalul Universitar din Erlangen, membru al Comisiei Permanente de Vaccinare (STIKO), a contrazis, la rândul său, ipoteza lui Schirmacher privind „un număr mare de complicații neraportate sau chiar decese survenite în urma vaccinării”.

În ciuda criticilor, Schirmacher a primit sprijin din partea altor specialiști în patologie, Asociația Federală a Patologilor Germani declarând că ar trebui efectuate mai multe autopsii asupra persoanelor vaccinate care au murit într-un anumit interval de timp de la vaccinare.

Șeful „Grupului de lucru pentru autopsii” din cadrul acestei asociații a dorit să conștientizeze medicii generaliști și autoritățile sanitare cu privire la această problemă. Practic, medicii pacienților care mor în decurs de câteva zile sau săptămâni după vaccinare ar trebui, în caz de suspiciuni, să solicite o autopsie sau autoritățile sanitare ar trebui să ia măsuri.

Asociația federală a medicilor patologi a solicitat deja acest lucru încă din luna martie, într-o scrisoare adresată ministrului sănătății Jens Spahn (CDU), dar nu a primit nici un răspuns.

Bineînțeles, merită menționat faptul că avertismentul lui Schirmacher ar putea face ca diverse companii farmaceutice să piardă afaceri de miliarde de dolari pe termen lung, ceea ce explică de ce concluziile sale au fost verificate și discreditate de agenda pro-vaccin.

Cu toate acestea, reputația și seriozitatea lui Schirmacher nu pot fi ignorate.

Schirmacher coordonează deja un proiect, subvenționat de stat, de autopsiere a persoanelor care au murit din cauza Covid-19. Ulterior, el a lărgit aria de focalizare și a început să efectueze autopsii pe mai mult de 40 de persoane vaccinate care au decedat.

Deși rezultatele sale reprezintă doar un eșantion mic, acesta este o ilustrare îngrijorătoare a unei imagini mai mari: 30 până la 40 la sută au murit din cauza vaccinării în sine. Patologul a menționat „efecte secundare rare și grave ale vaccinării - precum tromboza venoasă cerebrală sau boli autoimune”.

Ca răspuns la cei care îl critică, Schirmacher a negat lipsa competenței, declarând: „Colegii greșesc categoric, deoarece nu pot evalua această chestiune specifică în mod competent.” În plus, directorul a declarat că nu încearcă să inducă frică și că nu se opune vaccinării, întrucât el însuși a fost vaccinat anti-Covid.