ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un agent de pază care a lucrat la o clinică de vaccinare COVID-19 din Alberta a declarat că a văzut "sute" de persoane care au avut reacții adverse, inclusiv zeci de persoane care au leșinat, transmite Western Standard

"Au început să pună covorașe în afara tuturor camerelor pentru că foarte mulți oameni fie leșinau, fie simțeau că leșină și trebuiau să se întindă. A început să mă deranjeze", a declarat Bob Burke.

Burke a spus că a fost angajat să lucreze la o clinică de vaccinare din Alberta în decembrie 2020.
 
Deoarece Burke a lucrat 12 ore pe zi, șapte zile de lucru și șapte zile libere, el a fost martor la efectele secundare pe măsură ce fiecare grupă de vârstă a început să primească vaccinurile COVID-19.

Burke a declarat pentru Western Standard că seniorii - prima grupă de vârstă care a fost vaccinată - au avut puține reacții adverse.
 
Dar când cei cu vârste de până la 50 de ani au început să primească dozele, a început să vadă "zeci" de persoane care leșinau. "Le cedau picioarele și se prăbușeau pur și simplu", a spus el.

Atât de multe persoane leșinau încât asistentele au început să le așeze pe saltele în afara clinicii de vaccinare. "Apoi închideau ușa pentru ca nimeni să nu le vadă", a spus el.

Burke a spus că, într-o zi, a văzut un bărbat mai tânăr care a avut o criză imediat după ce a primit doza.

"I-a căzut telefonul și m-am dus să i-l iau. Când l-am luat și m-am uitat la el, se dădea cu capul de perete pentru că avea convulsii", a spus el.

Majoritatea oamenilor aflați la coadă în acel moment au văzut că bărbatul avea convulsii, nimeni nu s-a întors din drum, a spus Burke. "M-am gândit: 'Cred că vă bateți joc de mine'. Nu l-ați văzut pe tipul ăsta având o convulsie?", a spus Burke.